[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hur blir man en vinnande spelare?

[/vc_column_text][vc_column_text]Poolspel, som Stryktipset, Europatipset och så vidare, skiljer sig från spel på oddset såtillvida att man spelar mot andra spelare snarare än mot ett spelbolag. Det gör att det går att få en edge, vilket i princip aldrig går mot spelbolag. Det finns dock en del saker som man som tippare måste ta ställning till. Här följer en rad tips.

Värde

Ska du bli en vinnande spelare i längden i poolspel så gäller det att följa värdet. Värde uppstår när tipparna och spelbolagen gör olika bedömningar av sannolikheten för ett utfall i en match. Spelvärde kan du läsa mer om här.

Läs på

Den som vet mest vinner mest brukar Svenska Spel säga. Det gäller i allra högsta grad på poolspel. Läs på så mycket du bara kan. Kolla upp avstängningar, skador, spelschema, eventuella derbyn, underlag (konstgräs, gräs, snö, regn) och inbördes möten. Allt spelar roll och ingen information är för obetydlig. Läs på spelexperters analyser men rygga inte blint. Plocka russinen ur kakan och blanda det med dina egna idéer.

Hur mycket vill du vinna?

Är du en spelare som fått 13 rätt tre gånger men aldrig vunnit mer än 1500 kronor? Då spelar du sannolikt helt fel. Satsar man endast på favoriter kommer utdelningen bli riktigt svag, det är bara så det är. Här gäller det att du som spelare tar ett beslut. Vill du helst ha chansen att vinna ofta, men väldigt små summor, eller vill du hellre chansa och få det att smälla rejält en gång? Lägg upp din taktik efter svaret på den frågan.

Ta ställning

De flesta spelare har inte oändligt med pengar i sin plånbok och kan inte gardera alla matcher. Då är ett bra tips att våga ta ställning i jämna matcher. Är det helt jämnt streckat och jämna odds, läs då på extra mycket om den matchen och våga spika åt något håll. Allt för att ha råd med att gardera de stora favoriterna.

Lämna in sent

Försök ha is i magen och lämna in så nära inpå spelstopp det går. Då ser du hur procenten ligger på de olika matcherna och dessutom kan du kolla upp de senaste oddsrörelserna. Ju senare du lämnar in desto bättre är det.

Det var fem små tips som kan förbättra ditt tippande på poolspel. Lycka till i framtiden![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row]