[twitch-status channel="thegamblingcabin"]

Speltips

Spelstopp: 5 juli 15:09
Odds: 2.00 | 3.05
Spel: Topp 3

Formel 1 – Österrikes GP

Det sprätter i kroppen av glädje. En hel helg med drygt nio timmar av F1 grind! Svårt att förklara för den som inte är inbiten men det kan nog jämföras med när man var liten och väntade på att tomten skulle komma. Det har varit dagen före doppare dagen i 112 dagar! Här kan ni följa mina egna tankar och spekuleringar om racehelger och säsongen. Får jag feeling så kan det dyka in en rek eller två. Mitt hjärta finns hos Ferrari och därav kan det ibland kännas lite färgat men jag ska försöka hålla mig så neutral som möjligt.

Starten blir Österrikes GP och det pratas lite lätt om att Verstappen ska ta en seger här. Det med tanke på Mercedes problem med värmen förra säsongen. Men nu har vi ett svalare klimat än tidigare och detta kan spela mercan rätt. Österrikes GP är en bana med i stort sett fullt gaspådrag hela sträckan rak igenom. Vilket påfrestar motorn och materialet nått enormt, detta såg vi förra säsongen från Mercedes som fick ställa ner sin motoreffekt för att inte bränna motorn helt. Problemet med att hålla fullt gaspådrag genom hela banan är att du inte får tillfällen att kyla/varva ner motorn. Men det återstår att se om Mercedes med ett svalt klimat klarar av det bättre i år. Max tror jag är den förste utmanaren till Mercedes denna helgen. För nog är det så att Mercedes återigen är teamet att slå.

Ferrari? Ett spännande scenario för Ferrari denna säsongen. Två förare varav en utan kontrakt. Den fyrfaldiga världsmästaren ”Tuppen” Vettel, var inte den som ville flytta på sig förra året när unge Leclerc kom farandes. I år ser det helt annorlunda ut, förstaföraren Leclerc med långtidskontrakt och Vettel med utgående kontrakt. Förra året var det upp till bevis för Vettel som fick en rasande snabb Leclerc om halsen, vilket han inte riktigt hanterade. Det såg vi då och då när till exempel stall order utdelades brydde sig han inte nämnvärt om det. Nu har vi ett scenario där pressen eller förväntningarna på Vettel ser helt annorlunda ut. Allt är upp till Vettel själv som inte just nu har ett team att köra för till nästa säsong. Vill han visa Ferrari att man tagit fel beslut eller är tankarna att lägga hjälmen på hyllan? Ja, det återstår att se, det vet endast Vettel själv. Men det ska bli grymt spännande hur Vettel och teamet förhåller sig till detta. Det vi vet är att förutsättningarna i år med Corona viruset, har gett Sebastian än annan syn på tillvaron, det kunde vi läsa i en intervju om tidigare i år när frågan om han framtid ställdes.

Overall sett till andra tidsträningen kommer vi få en jämn topp tre.  

Trolig: Lewis Hamilton

Med ett svalare klimat i Österrike ser vi nog troligast Lewis köra hem denna racehelg för Mercedes.

Rolig: Sebastian Vettel

En hungrig Sebastian skulle kunna ta hem detta om vi ser regn på söndag. Men HUR hungrig är Vettel?

Idag fredag efter tidsträning två när detta skrivs samt med vetskapen att man i stort sett kör med förra årets bilar, plus att jag tror Leclerc känner en stor press, lägger jag ett spel på Vettel i head to head mot Leclerc @2.00 på Svenska Spel och Vettel topp tre på söndag till @3.05 Svensks Spel

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. 

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel.

För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gambling Cabin © 2020 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00