Spelansvar

Gamblingcabin.se är mycket engagerade i säkert och ansvarsfullt spelande, vårt mål är att erbjuda nyheter inom sportsbetting, speltips och erbjudanden. Att spela för pengar ska vara roligt och självklart säkert, därav har vi tagit fram ett par användbara tips och lite generell kunskap som kommer leda dig mot ett ansvarsfullt spelande. Vi går även igenom hur man går tillväga för att söka hjälp om det skulle behövas.


Ha kontroll över din betting

Följ dessa enkla steg för att fortsätta ha roligt såväl som för att spela ansvarsfullt.


Har du ett spelproblem?

Svara ärligt på följande frågor – detta testet kommer hjälpa dig att förstå om din betting har blivit ett problem i ditt liv.

Ju fler ”ja” svar du fått under detta testet, desto större chans är det att du har ett spelproblem. Om du fått ett par ”ja” svar efter du svarat på frågorna rekommenderar vi starkt att du pratar med någon om dina svar samt att du kontaktar en organisation för att få hjälp. Här nedanför kan du hitta ett par länkar som leder dig i rätt riktning.


Hjälp & Råd

Om du känner att du inte längre har kontroll över ditt bettande – besök då spelmissbruk.nu, där hittar du massvis av användbar information, övriga hjälpmedel och en lista på organisationer som kan hjälpa dig med ditt spelmissbruk.

Besök stodlinjen.se, de erbjuder anonym hjälp som även är helt gratis för både spelare och anhöriga till en spelmissbrukare. Svenska Spel erbjuder även en tjänst som heter Spelpaus, denna ger spelare möjlighet att självexkludera sig från gambling.

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gamblingcabins integritetspolicy – GDPR

Gambling Cabin © 2021 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00