SVENSKA SPEL TUR

Svenska Spel Turspel är sidan för dig som gillar Triss, Lotto, Keno med många flera online. Sedan den första januari 2019 spelar du på ett separat spelkonto när det gäller de populära turspelen. Ett härligt koncept som gör att det blir enkelt för dig att hitta rätt på spelsidan. Designen är snygg och går i en svensk stil där du får tydlig information och där det härligt roligt att spela. Det är en modern spelsida där du använder BankID när du loggar in eller registrerar spelkonto. För dig som haft ett konto tidigare hos Svenska Spel, så kan du fortsätta att använda det gamla när det gäller delen för Turspel. CasinoGuide har gått igenom Turspel och kikat in på vad som erbjuds genom Svenska Spel Turspel.

Spelsajten ägs och drivs utav AB Svenska Spel som har sitt säte i Sverige. Spellicensen ligger i Sverige genom Spelinspektionen och och är gällande fram till den 31 december 2023.

Svenska Spel Tur – spel i din mobil

Använder du ofta din mobil till att spela online? Då har vi glada nyheter till dig – du kan nämligen ladda ned en riktigt bra app till din mobil. Genom den nedladdningsbara Tur-appen får du en riktigt bra och kvalitativ spelrunda. Du behöver inte kila till butiken för att köpa en Triss-lott, du kan istället plocka upp och logga in via mobilappen hos Svenska Spel Turspel och skrapa din lott när du vill. Det finns två olika appar, beroende på vilken mobil du använder. Om du använder iPhone går du helt enkelt till App Store eller för Android-användare så Google Play som gäller för dig. När appen sedan är laddad och klar kan du logga in och du har tillgång till ett stort utbud av diverse turspel och du kan spela direkt i din mobil.

Ett stort och trevligt spelutbud av Turspel

Spelutbudet hos Svenska Spel Turspel är brett och har något för alla. Vi har plockat ut en del av spelutbudet nedan, där du får en kort sammanställning av några av det med populära spelen i Sverige. Många av spelen har du säkert även kommit i kontakt med via butik. Du är säkert välbekant med både Lotto, Triss och Keno som alla funnits med riktigt länge som svenska spelfavoriter.

Så fungerar Svenska Spel Lotto

Vi känner säkert alla till Lotto från Svenska Spel. Ett lotterispel som funnits sedan 80-talet och är lika populärt idag. Lotto är superenkelt att spela och något som passar alla åldrar. Det gäller att välja 7 nummer på en kupong som innehåller 35. Spelet går ut på att ha så många nummer rätt som möjligt – får du alla nummer rätt så har du garanterat en miljonvinst att håva in. Det finns även tilläggsnummer vid dragningen som består av fyra nummer. Här kan det bli bra vinst om du får t.ex. 6 nummer rätt samt ett tilläggsnummer.

I lotto finns det även en Joker att spela med, det är något du väljer själv. Kombinerar du Lottokupongen tillsammans med en Joker så finns möjligheten till verkliga drömvinster – innebärande minst 75 miljoner kronor. För att den ska slå in behöver du alla rätt på lotto samt 2 rätt på Joker, lättare sagt än gjort. Även om det är svårt att vinna storvinsten, så finns alltid spänningen där – någon vinner ibland, kanske jag nästa gång.

Så fungerar Svenska Spel Vikinglotto

Vikinglotto är en annan variant av lott online från Svenska Spel. Något som är extra spännande är att de erbjuder dig att rätta din rad med den där lilla extra livekänslan. Hur går det till, hur gör jag för att vara med? När du spelar för första gången kommer du även att få en fråga om du vill ta del av ett mejl, där du får en länk till rättning av spel med livekänsla. En extra spännande stund när kanske just dina siffror rullar fram 7, 13 eller kanske blir det nummer 23?

Hur många rätt behöver jag för att vinna på Vikinglotto? Du kryssar i din kupong och på onsdagar är det dragning. Du behöver här 6 rätt samt ett tillägg för att vinna. Antingen så väljer du själv nummer eller så låter du slumpen bestämma dina nummer genom Huxflux hos SvenskaSpel.

Så fungerar Svenska Spel Keno

Keno är en annan svensk klassiker som inte behöver någon närmare presentation. Keno är populärt då vinsterna är höga – upp till hela 15 miljoner dagligen. Vid dragning slumpas 20 nummer fram (av totalt 70). Grejen här är att spelaren kan välja nivå på Keno mellan 1 upp till 11 nummer. Ju fler nummer du väljer att spela på, desto högre vinst kan du vinna. SvenskaSpel erbjuder även ett spelpaket för Keno där du väljer att betala mellan 30 – 250 kronor. Du väljer då helt enkelt Spelpaket istället för vanligt Kenospel. Kan vara kul med ett helt paket på en gång ibland.

Så fungerar Svenska Spel Triss

Spännande skraplotter online är alltid roligt och alla har de nog sitt ursprung i den svenska Triss-lotten. Skrapa fram en vinst genom att få tre rutor av samma värde. Skrapa fram tre belopp av 50 kronor och du har vunnit summan på lotten. Det finns även en extraruta att skrapa för ytterligare chans att öka på vinsten med en multiplikator. Det finns även en del olika sorter av Trisslotten. Det finns symboler som TV-apparater och klöversymboler som ger fantastiska vinster som du får under flera år. TV-symbolerna kan ge dig en extra chans och skrapa fram en storvinst i TV som sträcker sig mellan 100 000 kr och upp till 5 miljoner.

Trisslotten finns även i specialversioner och som kan vara relaterad till en viss säsong. Under december månad dyker det upp specialdesignade trisslotter, jultrissen 2018 har en trevlig tomte på vespa med julklappssäcken på ryggen. Det är en vanlig trisslott där du har chans på vinst upp till 100 000 kronor/månad under 25 år. Lotten har även en liten extrachans att skrapa när övriga rutor skrapats rena.

Vill du provskrapa trisslotten?

Nytt och trevligt hos Svenska Spel att du numera kan provskrapa vissa trisslotter. När det gäller säsongslotten för december 2018 finns möjlighet att provskrapa för att se hur den fungerar. Hur gör jag för att provspela? Du provspelar enkelt genom att hålla muspekaren över lotten och där kan du välja provspela och du kommer till en demolott där du ser hur skraplotten fungerar. När du provskrapat kan du hålla muspekaren över lotten på nytt och där kan du välja att köpa en lott eller alternativet att ge bort en lott. Alltid en trevlig gåva till vänner och familj?

Så fungerar Svenska Spel EuroJackpot

Att spela Eurojackpot är både enkelt och spännande. Det går ut på att du ska lyckas att få in 5 nummer av 50 möjliga samt två av 10 möjliga stjärnnummer. När det är dags för dragning dras sedan alltid 5 nummer samt 2 stjärnnummer. Pricka in 5 plus 2 rätt och minst 10 miljoner euro blir dina. Detta spel är en typ av jackpotspel där jackpoten växer supersnabbt. Det gäller att lägga dina spel innan klockan 19:00 på fredag – då inträder spelstoppet. Därefter får du vänta under några nervpirrande timmar och efter klockan 21:00 på kvällen kan du rätta spelen efter den internationella dragningen har ägt rum. Som det ser ut idag finns det ingen dragning i Sverige, kanske även det något som kommer i framtiden?

Så fungerar Spela Tillsammans

Spela tillsammans med Stugan. Stugan har andelsspel till diverse spel på Svenska Spel Tur. Andelar till detta läggs alltid ut här!

Svenska Spel | Så fungerar Tur Spel