Oddset Trippel

Trippeltipset 26/2

Målfest i Marseille samt Union Berlin- och Newcastle-framgångar i görningen!

Det är en magnifik fotbollssöndag i siktet. Stora matcher avlöser varandra och jag har valt att titta till tre av dessa lite närmare. Union Berlin underskattas en aning borta mot Bayern. Något vi såklart ska ta tillvara på. I Marseille ska det spelas ett mäktigt rivalmöte då PSG gästar. Målsnålt på Vélodrome blir det ej. Ligacupfinalen i England mellan Man United och Newcastle blir tredje striden att grotta ner sig i lite extra.

⏰  Spelstopp Trippel: 17:29
💰  Totalt odds: 8.10

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

⚽️  Bayern München – Union Berlin: Union Berlin +1,5 @ 1,91

Dayot Upamecano synade tidigt rött borta mot Mönchengladbach. Med en gubbe mindre på banan så orkade inte Bayern störa Martin Dahlins gamla grabbar på Borussia-Park och förlusten (2-3) var ett faktum. Ny tuff strid för Bayern att vänta härnäst. Union Berlin hemma på Allianz Arena blir en riktigt häftig tillställning. Gästerna från huvudstaden går som tåget och befinner sig för stunden på en stabil bronsplats i tabellen. Utomsocknes är dessutom besökarna ligans näst bästa lag med 19 inspelade poäng på elva matcher.

Gänget från Berlin har i veckan värmt upp med att kasta ut Ajax ur Europa League efter en finfin 3-1-skalp hemma på Stadion An der Alten Försterei. Union kan också skicka ner mer eller mindre starkast tänkbara trupp då skade- och sjukdomsläget ska vara riktigt bra.

Bayern är såklart rättmätiga favoriter på hemmaplan men när klubbarna mätte svärd i höstas så delades broderligt potten via ett 1-1-resultat och nog finns det fog att tro på en ny tämligen jämn historia. Vi kan spela Berlins pluslina (1,5) till nästan dubbla pengen och det är ett lir vi såklart inte vill missa.

Spel: Union Berlin +1,5 @ 1,91
Tävling: Bundesliga
Plats: Allianz Arena
Tid: 17:30
TV: Viaplay

⚽️  Manchester United – Newcastle: Newcastle +0,5 @ 1,73

Det är uppdukat till fest i London. Ligacupen ska avgöras och det är en final som på förhand ser mycket intressant ut. Newcastle har gott hopp om att lösa en topp 4-plats i Premier League och även i denna tävling har Skatorna flugit fint. Leicester och Southampton är två klubbar som fått stryka med i de vitsvartas jakt på pokalen. Skadeläget är på det hela taget också bra med mer eller mindre en helt utraderad frånvarolista.

Manchester United å sin sida har byggt upp en ny vinnarkultur under Ten Hags styre. De rödklädda har gått som tåget i ligan och skickade som bekant också ut Barcelona ur Europa League i veckan. Att värdarna för dagen har en match mot katalanerna med sig i benen här gör knappast saker och ting bättre. Detta måste såklart Newcastle kunna utnyttja.

Ett starkt defensivt Eddie Howe-gäng kommer kunna slita till sig framgång på nationalarenan och pluslinan gillas skarpt.

Spel: Newcastle +0,5 @ 1,73
Tävling: Ligacupen, Final
Plats: Wembley
Tid: 17:30
TV: Viasat Sport Premium, Viasat Sport Ultra. Viaplay

⚽️  Marseille – PSG: Över 3,5 mål @ 2,45

Le Classique! Rivalmötet i Frankrike med stort R står för dörren och det är en duell som mycket väl kan avgöra utgången av Ligue 1. Skulle PSG lösa en seger på Stade Vélodrome så kommer avståndet ner till närmast jagande klubb vara minst sju poäng och det är knappast ett försprång som Paris tappar.

PSG ska dock inte känna sig säkra på seger här. Mbappé och Messi klev i hemmamatchen mot Lille fram i grevens tid och petade in två bollar. 2-3 blev till 4-3 hemma på Parken i Paris. Att gästerna läcker bakåt får ändå anses oroväckande. Christophe Galtiers mannar har på fem matcher i seriespelet släppt in nio mål.

Marseille å sin sida ligger för stunden tvåa i tabellen och är en utmanare att ta på allvar. Värdarna besitter en högkvalitativ frontlinje med Sánchez i spetsen. L’OM har dessutom nätat i åtta raka hemmamatcher i alla tävlingar. Jag tror vi får se en öppen historia på den franska sydkusten men mycket chanser åt båda håll. Överlinan lockar därför och blir mitt sista val.

Spel: Över 3,5 mål @ 2,45
Tävling: Ligue 1
Plats: Stade Vélodrome
Tid: 20:45
TV:

Trippeln

Bayern München – Union Berlin: Union Berlin +1,5 @ 1,91
Manchester United – Newcastle: Newcastle +0,5 @ 1,73
Marseille – PSG: Över 3,5 mål @ 2,45

Totalt odds: 8,10

Rygga min trippel här (förskriven kupong)

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta