POKER NYHETER

Road to Unibet Series

Road to Unibet Series

Jesper “MulenJR” Jolheden

Idag gästas Syre och Timman av Stugans egen MulenJR. Vi pratar lite om hur han kom i kontakt med poker redan som 10-åring och hur han drog igång med pokern på heltid i december för knappt ett år sen. Vi pratar om ...

Jesper “MulenJR” Jolheden

Idag gästas Syre och Timman av Stugans egen MulenJR. Vi pratar lite ...

Home Game | SM-biljett on top!

I sedvanlig ordning får vinnaren i Stugans Home Game en Magiker-hoodie, MEN också en biljett till SM Main event online! Vinnaren i andra chansen som startar kl 21.30 får en Stugan ...
Home Game | Poker | Svenska Spel

Home Game | SM-biljett on top!

I sedvanlig ordning får vinnaren i Stugans Home Game en Magiker-hoo ...
Home Game | Poker | Svenska Spel

Mikael Thuritz

En av våra absolut största pokerprofiler gästar oss idag. Direkt från London så berättar Mikael Thuritz om hur allt en gång började. Han berättar om sina resor till Macau och Vegas, bad beats, slowrolls, sinne ...

Mikael Thuritz

En av våra absolut största pokerprofiler gästar oss idag. Direkt ...

Börja spela poker
Vad ska jag tänka på?

Funderar du på att börja spela poker så är det en del grejer som är extra viktigt att tänka på. Till att börja med ska du bestämma dig för om du vill spela turneringar, cash game eller sit n goes. Det finns många bra alternativ för de olika spelformerna och det går att skaffa sig bra förutsättningar genom att göra en mindre research över vilken sida som har bäst bonus, lägst rake och lättast motstånd i just ditt spel. När du väl vet vad du har för förutsättningar så är det precis som alla sporter dags att göra det hårda jobbet för att nå dit du satt upp ditt mål.

Vi på Gambling Cabin har därför skapat den här sidan. Tanken är att vi ska göra vårt yttersta för att guida dig genom pokerns värld och sedan ge dig rätt verktyg för att bli så bra som möjligt. Vi har därför delat in denna sida i sex olika sektioner som ska täcka allt från enkla Texas Holdem regler, till väldigt avancerade manövrar. Nedan följer en kort summering av de olika kategorierna som står listade ovan.

Texas Holdém 

Även kallat för The Cadillac of Poker. Det absolut populäraste kortspelet och det vi lagt mest krut på. Vi har gjort ett nybörjarspår som börjar med att vi förklarar det mest grundläggande. Texas Holdem regler, spelstilar, pokertermer och matematiken. Detta och mycket mer. Dessutom har vi ett lite mer avancerat spår som förklarar hur du bygger dina egna öppningsranger, vad du ska tänka på i bountyturneringar och vad varians egentligen är för fenomen.

Pot Limit Omaha

Detta spel är stugans ögonsten och något vi brinner lite extra för. Här har vi dock valt att börja fylla på med material efter vi är klara med Texas Holdem och har från början bara några grundläggande strategiartiklar uppe. Men räkna med att det kommer mycket mer framöver. För det här är det spel vi i the gambling cabin kan absolut mest om och framförallt har vi haft våra största framgångar med fyra kort på hand.

Pokerverktyg

Poker är ett spel som är enkelt att lära sig och svårt att bemästra. Med hjälp av dessa verktyg kan du komma en bit på vägen. Det finns enkla verktyg som räknar på sannolikheter och odds, samt lite mer avancerade maskiner som löser komplexa situationer en människa bara kan drömma om att lösa. Vi guidar dig igenom de mest använda.

Instruktionsvideos

Vi kommer lägga upp handanalyser och instruktionsvideos från händer vi själva har spelat i diverse Cash Games och High Stakes-turneringar. Det kommer bli lite mer djupgående än våra Svenska Spel-analyser som kommer upp varje vecka på svenska spels facebooksida.

Pokertermer

Här listar vi de nödvändiga termerna du behöver för att hänga med i snacket under våra streamer på twitch och på casinot. Det är ju faktiskt inte alla som är så insnöade i spelet som oss. Saknar du något ord så hör av dig till oss så lägger vi till det med en förklaring. bäst kontaktar du oss via facebook eller Discord.

Pokerpodden

Sveriges absolut bästa pokerpodd “Tiltad & Klar” levererar varje vecka ett nytt färskt avsnitt tillsammans med Syre, Bengan och Timman. Vi bjuder dessutom in gäster från det absoluta toppskiktet, vårt förbund och gamla legender som tidigare har gjort bra saker för svensk poker. Podden startade den 14:e januari 2020. In och njut av skön lyssning!

Bonusar

På den här sidan listar vi de aktuella bonusarna som finns tillgängliga för oss svenskar. Under mer information kan du dessutom läsa de specifika bolagsguider som vi har skapat för respektive spelsida. Där finns viktig information så som rejkstrukturer för de olika spelformerna, insättningsmetoder, kampanjer och bolagsinformation. Avslutningsvis har vi givetvis skrivit en längre recension med vår syn på respektive spelbolaget.

Poker-välja-pokerbonus

"Att välja bonus kan vara svårt - låt Stugan hjälpa dig med det nedan!"

 • Stugans favoriter
 • Satelliter till WPT, Irish Open och Millions
 • Höga garantier
 • Stugans favoriter
 • Satelliter till WPT, Irish Open och Millions
 • Höga garantier
 • Gigantiskt utbud av turneringar
 • Alltid spel i rullning
 • Över 30 olika spelformer
 • Gigantiskt utbud av turneringar
 • Alltid spel i rullning
 • Över 30 olika spelformer
 • Lågt omsättningskrav
 • Stort spelutbud
 • Spela med BankID

Tänk på att spel ska vara roligt,
räkna aldrig med att vinna pengar på spel.
För dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Var med i Sveriges skönaste, bästa och framför allt enda Spelstuga.
Joina oss i stugan för spel, stugplaner, tävlingar och gött snack!

Kontakt oss via messenger eller mail: info@gamblingcabin.se

Gambling Cabin © 2020 Alla Rättigheter Bevarade

Gamblingcabin.se är en oberoende speltipssajt. Informationen här är ämnad för underhållning och utbildning. Gamblingcabin.se kan ej hållas ansvariga för felaktig information. Spel handlar först och främst om underhållning. Räkna aldrig med att vinna pengar på spel. Kom ihåg att spela lagom. Spelar du för mycket? Ring stödlinjen: 020-81 91 00