PERRYMEJSENS HÖRNA

Bracelet winner 2019 World Series of Poker Event #80: “This is something I’ve always wanted since I started watching poker when I was like 15 years old”

Perrymejsens har ordet

Tja, Jerry Ödeen här!

Jag spelar mycket poker även utanför streamen. Ni som följer The Gambling Cabin visar ofta intresse för hur det går även då i spelet. Här kommer ni att kunna följa min resa under hela 2021.

För att göra resan lite roligare så har jag dragit igång en poker-bingo! Vi ska försöka fylla hela bingobrickan under året och varje gång jag lyckas en vågrät rad “bingo“, kommer jag att lotta ut % live på Twitch, i någon fin turnering jag spelar, till någon av er som följer min resa.

Häng med och dela glädje, pepp och frustration med mig. Jag kommer bjuda på både updates över hur det går, dela mina tankar och ideer men även posta en del intressanta pokerhänder från mitt spel. Kika gärna också på pokermagikerna, där går vi igenom handanalyser.

Allt är roligare tillsammans, häng med mig i jakten mot full bricka 🙂 Grönbricka indikerar att brickan är avklarad!

Streamen på Twitch hittar ni här!

Perrymejsens Bingobricka

Perrymejsen Bingo
Bingobricka uppdateras allt eftersom

Var med på streamen på Twitch och raila Perrymejsen så fyller vi bingobrickan tillsammans. Fina priser lottas ut vid full vågrät rad.

Perrymejsens blogg läser du här nedan

Lortplaceringarnas fader

Igår söndag var det kul att spela poker. Jag byggde stackar överallt och hade fina deepruns. Tyvärr gav det ingen riktig utdelning. Den roligast ...
Perrymejsen Resa och blogg 2021

Lortplaceringarnas fader

Igår söndag var det kul att spela poker. Jag byggde stackar övera ...
Perrymejsen Resa och blogg 2021

Schlaktad på High Stakes

Idag är det torsdag och vi är inne på Pokerstars och Partypokers 4e och sista vecka av turneringserierna. Jag har spelat nästan varje dag under ...
Perrymejsen Resa och blogg 2021

Schlaktad på High Stakes

Idag är det torsdag och vi är inne på Pokerstars och Partypokers ...
Perrymejsen Resa och blogg 2021