Välkommen till Stugans Reduceringsverktyg

Hur fungerar reducerat? Se Stugans förklaringsvideo nedan.

KOM IGÅNG MED REDUCERAT

Här finner du en komplett guide till hur du använder dig av vårat reduceringsverktyg. Vi har delat upp det hela i sex delar för att du lätt ska kunna komma åt den reduceringstyp som intresserar dig. Har du några frågor så är det bara att kontakta vår messenger på Facebook eller skriva en rad i vår Discordkanal.

Del 2: Vad är ramen?

Del 3: Reducera efter antal tecken

Del 4: Utdelningsreducering

Del 5: Reducera efter färger

Del 6: Nya funktioner

Del 7: Spara ditt system

Del 8: Lämna in systemet

Del 9: Liverättning

Del 10: Reducera Bomben

Del 11: Bettingverktyg

Sammanfattning Reducera

Reduceringsverktyget används till Svenska Spel sport & Casino AB poolspels-produkter. Med hjälpa av verktyget så är målet att reducera bort oönskade rader. Oftast lite för osannolika rader, men även lite för favoritbetonad rader, som inte ger så mycket i utdelning. Istället försöker vi skära ned priset på systemet, samtidigt som vi får fram de raderna vi tycker har bäst spelvärde.

Det är helt upp till dig vad du vill ha för risk på systemet. Är du ute efter de stora pengarna, kan du ta bort allt som ger under 50 000 kronor med hjälp av utdelningsreducering, eller reducera bort ett gäng av storfavoriterna med hjälp av färgreduceringen.

Det finns möjlighet att reducera StryktipsetEuropatipsetTopptipset och Powerplay med vårat verktyg. Du har även möjligheten att lämna in dina reducerade rader med ditt “Spela tillsammansbolag” via vår tjänst.

Vår reduceratsida har även ett par olika bettingverktyg, där du kan hedga ditt stryktipssystem inför sista matchen, räkna ut utdelningen på Stryktips/Europatips, samt omvandla odds till procentenheter. Något som är ett bra hjälpmedel när du jämför streckprocent och odds, som tillägg till våra speltips.

Välkommen till vår reduceratsida!