Vågor bakgrund

DAGENS BÄSTA SPELTIPS TRAV

Hästsport och trav har länge varit populärt för betting, inte minst inom svenska spelsammanhang – att spela på trav är oerhört populärt bland svenskarna! ATG är det största spelbolaget för trav, men på senare tid har även andra aktörer börjat erbjuda konkurrenskraftiga odds på travsport. I denna guide delar vi i Stugan med oss av grunderna för lyckade spel på häst inklusive generella speltips på trav, samt speltips för V75. Trevlig läsning!

Kommande Speltips för Trav

Spelstopp Spelmagiker Match/Event Spel Spelbolag Odds

Avgjorda speltips

Spelstopp Spelmagiker Match/Event Spel Spelbolag Odds
09 december 202316:20 Travpodden profilbild Travpodden Travpodden | V75 Åby ATG ATG Poolspel
09 december 202316:20 Gruvligan Travpanelen Veckans V75-rubriker! ATG ATG Poolspel
02 december 202316:20 Gruvligan Travpanelen Veckans V75-rubriker! ATG ATG Poolspel
25 november 202316:20 Travpodden profilbild Travpodden Travpodden | V75 Jägersro ATG ATG Poolspel
25 november 202316:20 Gruvligan Travpanelen Veckans V75-rubriker! ATG ATG Poolspel

Missa inte veckans Travpodd ⬇

 

Travbetting – Toppevenemang

I Sverige och världen anordnas varje år en uppsjö av travlopp. Men vilka är egentligen bäst att spela på? Nedan tipsar vi om fem av våra personliga favoriter för betting på trav.

Elitloppet

Elitloppet är ett folkkärt travevenemang som anordnar årligen under sommaren. Evenemanger lockar tusentals personer till travbanan på Solvalla, där mingel och trav väntar. Varje år besöker omkring 50 000 personer Elitloppet, och oddsen på loppen är populära att spela på.

Prix d’Amérique

Prix d’Amérique är ett av världens största travlopp. Travbanan Vincennesbanan utanför Paris har sedan 1948 lockat kuskar från hela världen och genom tiderna har fem svenskar kammar hem segern.

Svenskt Travderby

Svenskt Travderby, även kallat Derbyt, är ett lopp för fyraåriga varmblod. Loppet körs på Jägersro i Malmö, dit hästarna kvalar in genom ett försöksheat. Derbyt kördes första gången år 1928 och är på så vis anrikt.

Speltips trav

V75

V75 lanserades år 1993, och har sedan dess varit många svenskars favorit i kategorin travsport. V75 körs varje lördagseftermiddag på landets travbanor, där spelarens uppgift är att lista ut vem som vinner sju lopp. Vinst blir det om spelaren har fem, sex eller sju rätt. Extra fördelaktigt ur ett bettingperspektiv, är att det finns gott om speltips för V75 att ta del av.

Hambletonian

Detta påkostade lopp körs på Meadowlands Racetracks i New Jersey, USA. Hit kommer treåriga varmblod för att göra upp om segern i loppet som är döpt efter den historiska avelshingsten Hambletonian.

Speltips trav – checklista för betting på trav

Nedan har samlat våra utvalda bästa speltips för trav.

Hitta det bästa spelbolaget för trav

Utbudet av travodds är idag stort och sträcker sig längre än ATG, som länge var ensamma om att tillhandahålla odds på travsport. Många spelbolag, både svenska och internationella, erbjuder idag odds på trav och hästsport, vilket gör valmöjligheterna stora. Se till att du trivs med design och funktionalitet, samt att du är nöjd med det utbud av odds på trav som erbjuds.

Jämför odds på trav

Oddset för de olika travloppen kan ibland variera mellan de olika bettingsajterna. Därför är det bra att inför varje lopp du vill spela på, jämför oddssättningen mellan ett gäng olika aktörer. Kanske hittar du en utstickare som gör dina förutsättningar inför spelet lite extra fördelaktiga?

Gör research inför loppen

Det viktigaste inom trav betting är grundförståelsen för sporten som sådan. Är du genuint travintresserad har du redan ett försprång, eftersom du per automatik förstår hur travsporten fungerar.

Inför de lopp du vill spela på är det förstås viktigt att inhämta uppdaterad information kring deltagande hästar och kuskar. Läs på om statistik för banor, distanser och hästar. Genom att följa travnyheter på nätet kan du hålla dig ajour med eventuella skador och andra faktorer som kan komma att påverka formen, och således prestationen i loppet. Du kan med fördel hitta spelvärda hästar genom att kolla i lopparkivet.

Lyssna på experterna, men lita på magkänslan

Förutom att själv inhämta information, är det ofta ett smart drag att lyssna på experter och personer insatta i trav, med längre erfarenhet än du själv. Genom att lyssna in och ta del av exempelvis speltips V75, kan du få värdefulla inputs inför spelandet. Kom ihåg att även proffsen kan han fel – våga därför lita på din magkänsla och egen erfarenhet!

Speltips trav

Spela ansvarsfullt

Att spela lagom är grundläggande för ansvarsfullt och sunt spelande. Kom ihåg att spel på trav ska vara lustfyllt och roligt! Känner du att spelandet på något sätt påverkar dig eller ditt liv negativt, är det viktigt att trappa ned.

Vi på Stugan önskar dig avslutningsvis ett stort lycka till med odds och betting på trav. Trevligt spelande!

Chatta