Adams Ammunition

Fiskdubbeln: Liverpool & United

Höga odds på Coolbet – gillar dubbeln trots stora favoritskap

Förra veckan bittra fiender och 7-0 till Liverpool. Den här veckan ska United och Liverpool ihop få jobba in en dubbel som känns ett par punkter för hög, eftersom att Coolbet är generösa med sina odds på respektive rak seger och ger således ett dubbelodds inget annat bolag kan mäta sig med.

Manchester United 1.39

Det här oddset är väl det som är lite mer osäkert om det står fram till matchstart, eller åt vilket håll det kommer gå. Gör United en bra match mot Betis lär det gå ner ett par hack, medan det blir tvärt om ifall man gör en bra match. Jag är dock inne på att United kommer göra en bra match till kvällen och att oddsen här stannar runt 1.35 snarare när matchen ska spelas.

Oavsett vad det stannar på så är Southampton bara genomusla. Ja, man slog Chelsea från ingenstans men utöver det finns det absolut ingenting att hänga i granen och uttåget ur Premier League kommer allt närmare för de röd-vita. Borta på Old Trafford när United är all-in för top 4 ska man inte kunna hitta något heller.

Det enda som talar för Saints är att man typ tagit alla sina poäng den här säsongen som stora underdogs. Bara ett par dagar senare har man dock match hemma mot Brentford och även om jag tror man får problem att ta poäng där också, så är oddsen såklart väldigt mycket lägre på det utfallet i den matchen.

United ska inte annat än att lösa seger här och med några extra punkter på oddset från Coolbet så klipper jag!

Liverpool 1.49

Vi inleder redan med Lördagens tidiga match dock, när ett pånyttfött Liverpool beger sig till Bournemouth och ska bara städa av ligans sämsta lag (ihop med Saints möjligen) i jakten på Champions League. Stärkta av segern mot United får det ses som en monumental flopp om man inte tar tre pinnar här, när man nu täppt igen gapet till samtliga lag, förutom Arsenal och City.

Bournemouth höll på att vända upp och ner på ligan borta mot Arsenal senast men lika ”imponerande” som den matchen var från körsbären, lika fruktansvärt tungt måste det varit att förlora den i 90+7 när precis varje poäng kan vara avgörande för nytt kontrakt.

Den där matchen startade dessutom med overkligt mål efter 15 sekunder åt rätt håll. Det händer givetvis aldrig igen och gör Liverpool första målet här kommer det troligen rinna iväg. Gakpo hittade formen senast, Salah gjorde fyra poäng, Jota är på väg tillbaka och nu ryktas det även om att Diaz kan vara med i matchen, vilket är ett jätteplus för Pool.

Bournemouth kommer säkerligen kriga på efter bästa förmåga men nej, här ska det vara tre enkla för Pool i de allra flesta fallen och Coolbet har kryddat odds.

Totalodds: 2.08

Rygga dubbeln på Coolbet här – med 500kr i bonus!