Speltips Premier League

Aston Villa – Liverpool

Villa vill avsluta hemma utan förlust!

Spel: Villa +0.5
Odds: 2.20
Spelbolag: Pinnacle Sports

📌  Hämta marknadshögsta oddset här!


Aston Villa har gjort en mycket svag insats tre och en halv match i rad. Ingen bra sätt avsluta en säsong. Laget gjorde en bra första halvlek mot Chelsea (h) och hade 2-0 i halvtid. Sen tappade man till 2-2 i andra.

Dubbelmöte mot Olympiacos i Conference Leagues semifinal var pinsamt uppträdande som storfavorit. I hemmamötet tappade man till 0-2, jobbade tillbaka till en kvittering för att sedan tappa in två till. Returen var man inte intresserade av (0-2).

I bortamötet mot Brighton kom förlustmålet i 87:e minuten, men i ärlighetens namn var man helt off i den matchen och siffrorna borde ha blivit större.

Laget från Birmingham har lyckats hålla sin CL-plats tack vare att Spurs till och med har gått sämre på slutet. Villa har fyra poäng och bättre målskillnad tillgodo med två omgångar kvar.

Tror man vill avsluta säsongen bra hemma på Villa Park. Har ändå varit en lyckad säsong och med i alla fall ytterligare minst en poäng till (Spurs har City i sin nästa match) blir det jobbigt för Tottenham att se en chans på fjärdeplats.

Efter Pool blev avkopplade i racet om ligatiteln (torsk Everton och kryss West Ham) gjorde man en bra insats mot Tottenham och hade lekstuga på Anfield (4-2).

Klart man vill avsluta på ett bra sätt, men fokus blir ändå på sista omgången. Klopp kommer väl firas i sin sista match på Anfield. Placeringsmässigt blir man trea och är det några kommande mästerskapsspelare som har skavanker står man gärna över.

Spelar Aston Villa +0.5 till 2,20 hos Pinnacle.

📌  Hämta marknadshögsta oddset här!