Speltips FA-Cupen

Coola Cup-finalen

Överdrivet favoritskap i finalen!

Jag tar ställning i Fa Cup-finalen!

Registrera dig och rygga med en bonus på upp till 500kr här!


Spel: Manchester United +2.0 ahcp
Match: Manchester United – Manchester City
Spelstopp: 16:00 25:e Maj
Sajt:
Coolbet

En av årets sista riktigt stora matcher ska gå av stapeln på Wembley när FA-CUP-finalen ska avgöras mellan två lag från Manchester.

Det är inget tvivel om vilket av dessa lag som är bäst och mest välmående. Jag tycker dock oddsen här är lite väl överdriva och att City bara hur som helst ska vinna med 3 måls marginal här känns helt snett. Dynamiken förändras i en Cup-final. Vid ledning blir det med avvaktande, även om man heter Manchester City.

Därtill adderar vi såklart att hela Manchester Uniteds säsong hänger på den här enskilda matchen. Slår man City i en FA Cup-final så får en av klubbens sämre säsonger någonsin ett helt annat skimmer och ansiktet räddas något helt enormt.

United förväntas få tillbaka ett helt gäng viktiga gubbar inför den här matchen också, vilket bör stärka tryggheten i laget rejält.

City lyfter säkerligen den här titeln också men när vi får såhär hög lina på Manchester United i vad som för dom blir årets viktigaste match, så tvekar jag inte en sekund. Asian 2.0 Manchester Untied måste spelas här till dessa odds!

Det är absolut inte fel att spela +1.5 till 2.07 heller om man vill ta lite mer risk!

Registrera dig och rygga med en bonus på upp till 500kr här!