Adam Skottspel

Schweiz – Tyskland

Vem vinner gruppen och roterar Tyskland?

Fullkrug får en välförtjänt start?

Spel: Fullkrug SPM 1.72 (och Gundogan @ 2.10)
Spelbolag: x3000

Hämta den nya bonusen på x3000 här!


Jag vill vara tydlig med att det absolut inte är säkert att Fulkrog startar. Kanske till och med osannolikt. Om han gör det dock, så måste det här oddset vara ett av EMs bättre so far.

Havertz som just nu startar på den här positionen står i omkring 1.50 hos de ”vanliga” spelbolagen och Fullkrug har placerats på samma nivå som Havertz hos alla utom Kambi.

Här bjuds vi hela 1.72 på vad som skulle kunna vara kvällens toppforward. Dessutom en sådan i superform och som har en oerhörd förmåga av att hitta rätt inne i boxen. Havertz har varit helt okej hittills men har faktiskt missat en hel del redan, så det kan vara smygläge att testa Fullkrug här när Tyskland är klara redan och vinner gruppen med kryss.

Jag lägger också till Gundogan SPM @ 2.10. Vi har spelat Gundo bägge matcherna tidigare och får märkligt nog samma odds igen här. Det tackar vi för och tutar vidare.

Häng med på twitter för spel på elvorna på Schweiz (troligen).

Ps. Spela INTE det här spelet hos betsson, bethard etc. Där står spelet levande om spelaren blir inbytt. Hos Kambi får vi void om Fullkrug ej startar.


Hämta den nya bonusen på x3000 här!