Adam Skottspel

Danmark – Serbien

Häftig match där Serbien måste vinna!

Mitrovic vs Höjlund. Vem skickar sitt lag vidare?

Spel: Mitrovic fler skott på mål än Höjlund
Odds: 2.75
Spelbolag: Expekt

📌  Rygga med marknadens bästa freebet på upp till 1500kr HÄR!


Det smäller troligen ordentligt i afton när Danmark ska ta sig an Serbien. Två lag med frågetecken kring sig efter de inledande matcherna, där läget nu är som sådant att Danmark tar sig vidare på kryss och Serbien till varje pris måste vinna matchen. Sjukt svårläst match tycker jag där oddsen på de röd-vita känns lite pressade.

Vad jag däremot är helt säker på, är att jag gillar spelet ”Mitrovic fler skott på mål än Höjlund” till 2.75 hos kambi.

Jag har varit ordentligt kritisk mot just Höjlund hela den gångna säsongen och tycker verkligen att jag får vatten på min kvarn här under EM. Ja, han sliter och kämpar och springer men helt ärligt fortsätter jag ifrågasätta vad han är riktigt bra på. Svag avslutare, dålig bollkontroll och enligt mig också medioker som target.

Hittills under EMs första två matcher för Danmark, så har Höjlund haft ett enda avslut, av Danmarks 32 stycken. Ett av TRETTIO TVÅ, som forward. Det är för dåligt bara.

Vidare så har han fortsatt inte fått spela 90 minuter i någon av matcherna. 83 i första och utbytt redan efter dryga timmen mot England.

Kikar vi istället på Mitrovic så är det väldigt andra papper kontra Höjlund. Senast mot Slovenien gick precis varenda boll i anfallsväg mot Mitrovic, som spottade iväg 6 avslut av lagets totalt 15. Mot England visserligen bara 1 avslut, men då hade Serbien totalt 5.

Så länge inte Serbien springer iväg målmässigt i den här matchen så Serbiens helt sprängde tränare får för sig att göra massa dåraktiga byten likt han gjort tidigare den här turneringen, så ska Mitrovic alltid i min bok vara relativt stor favorit mot Höjlund på det här spelet.

Förhoppningsvis håller Danmark tätt en stund och någon gång framåt timmen spelad börjar danske tränaren tröttna på Höjlund igen.

För högt odds och jag måste syna, i synnerhet när Serbien är laget som ska gå framåt förr eller senare.

📌  Rygga med marknadens bästa freebet på upp till 1500kr HÄR!