Adam Skottspel

Frankrike – Polen

Slaskiga Polen släpper till avslut?

Vilka startar när Frankrike ska vinna gruppen mot Polen?

Spel: Dembele & Thuram SPM
Odds: 1.86 & 1.75
Spelbolag: X3000 (kambi)

📌  Hämta din bonus att rygga med på nya x3000 HÄR!


Det är såklart inte alls säkert hur frankrike ställer upp i afton med Mbappes ”to be or not to be” fortfarande uppe i luften. Oavsett så har Dembele och Thuram bägge startat de inledande två matcherna och jag misstänker att man ges chansen här igen. Vinsten är rentav viktig för Frankrike och kanske även med ett par bollars marginal beroende på vad som händer i den andra matchen.

Vidare så har Frankrike bara gjort ett mål hittills i mästerskapet, något man garanterat inte är till freds med. Jag tror således kanske inte riktigt som många andra att det här lutar mot low-scoring, utan snarare att Frankrike vill hitta en rejäl match under bältet målmässigt inför slutspelet.

Oavsett så är oddsen här för höga på Thuram och Dembele. Thuram har dunkat iväg 7 avslut hittills i två ganska händelsefattiga matcher och Dembele mer blygsam på tre. Här möter man dock gruppens klart sämsta försvar och ytorna ska bli betydligt trevligare att jobba med än mot Österrike och Nederländerna.

Jag spelade som bekant Polen sist i gruppen osv innan turneringen och den kan vi redan nu rätta. Jag tror de röd-vita går en riktigt jobbig afton till mötes och gillar oddsen på ovan två gubbar starkt – när vi ges 1.86 och 1.75!

📌  Hämta din bonus att rygga med på nya x3000 HÄR!