Bengan Rekar Premier League

Bengans tidiga trippel

Spännande trio av spelval inför helgen!

Game week 2 – min tidiga Premier League-trippel!

📌  Utmärkt läge: Rygga trippeln med marknadens bästa freebet på upp till 1500 SEK


⚽️ Spel 1: Tottenham @ 1.46 (vs Everton)

Tottenham fick ett snöpligt kryss med sig borta mot Leicester i premiären. Vi som såg matchen förstår dock att det där var mer otur än något annat. De vitklädda var totalt överlägsna mer eller mindre 95% av den matchen och ska aldrig behöva slarva bort tre pinnar. Det gjorde man dock och nu är det än viktigare att hämta tre pinnar hemma i London mot ett annat bottengäng.

Everton gästar och det ser redan nu väldigt dyster ut för The Toffees. En riktigt risig trupp och kanske hela omgångens sämsta prestation i premiären hemma mot Brighton, där man tokföll med 0-3.

Kommer Spurs upp i samma nivå som mot Leicester och den här gången tar vara på sitt enorma spel och chans-övertag, så kan Everton mycket väl få återvända till Liverpool med tre nya bollar i egen bur. 1.46 känns definitivt för högt.


⚽️ Spel 2: Arsenal @ 1.88

Det må vara en av säsongens tuffare bortamatcher på en gång för Arsenal, när man beger sig till Villa Park. Jag tycker dock oddsen är för höga på bortaseger här och kommer ta rygg på Gunners till priser i den här klassen. Arsenal såg precis lika fina ut i premiären som man gjorde i fjol och är det något Arteta lärt sig av de gångna två säsongerna, så är det att precis varje match kan behandlas som en final, för tre pinnar måste kontinuerligt in på kontot om man ska ha chans att ro på City i slutändan.

Villa gjorde en fin premiär också när man via ett sent mål bortasegrade ett, i min bok, överhypeat West Ham. Det är väl dock föga troligt att Emerys gubbar lyckas riktigt så bra som man gjorde i fjol över en hel ligasäsong och jag misstänker att första förluster kommer redan här.

Gunners har rejäl revansch att utkräva på Aston Villa och när allt kokas ner i en enda stor gryta så gillar jag odds upp emot 1.90 på, kanske, Englands just nu bästa lag, trots bortaplan.


⚽️ Spel 3: Crystal Palace @ 2.28

Det vankas london-derby mellan två lag som nog inte är speciellt nöjda med sina respektive premiärer. I alla fall inte poängmässigt. Crystal Palace i synnerhet var med råge bättre än Brentford, men förlorade trots det med 2-1 efter ett sent mål av Wissa. Även hypeade West Ham gick på pumpen hemma mot Villa och bägge läger lär komma aningen uppretade inför den här bataljen.

Känslan jag tog med mig från förra helgen var dock att Glasner fått ihop sitt Crystal Palace betydligt bättre än Lopetegui fått med West Ham. Crystal Palace var ju faktiskt stundtals snudd på överlägsna Brentford i själva spelet och kan man komma upp i samma dominanta nivå hemma på Sellhurst Park så tror jag det räcker långt mot ett ännu spretigt West Ham.

Eze var långt ifrån sin maxnivå mot Brentford och ändå borde de blå-röda gått segrande ur den bataljen. Lite mer skärpa på Eze och samma driv från Glasners gubbar så gillas 2.28 skarpt!

Totalodds: 6.25

📌  Utmärkt läge: Rygga trippeln med marknadens bästa freebet på upp till 1500 SEK