Speltips Premier League

Bengans helgdubbel

Trippel senast, nu dubbel?

Vi avslutade innan landslagsuppehållet med flaggan i topp!

📌  Rygga med upp till 500kr i bonus på COOLBET här!


Spel: Dubbel
Spelval: Fulham -0.5 + Crystal Palace -0.5 @ 4,17
Spelbolag: Coolbet

Vi hängde dit en riktigt fin trippel innan uppehållet och ämnar såklart att fortsätta på den inslagna vägen nu när ligafotbollen återupptas. Vi gör så med hjälp av två londonlag i form av Fulham och Crystal Palace.

Startar vi med Fulham så ser de svart-vita av allt att döma ut som ett solidt mittenlag även i år. Liten missräkning senast mot Ipswich men bra spel än så länge totalt sett av Silvas mannar.

Här stöter man på patrull i form av West Ham och spelet handlar som vanligt inte om att jag tror Fulham är fasligt mycket bättre än West Ham, för det är dom inte, utan för att jag fortsatt tror hypen på West Ham är för stor och att Hammers är övervärderade.

Hemmaplan här, med rådande förutsättningar – Då tycker jag Fulham står på tok för högt när man nu ges över 2.50.

Vi dubblar med Crystal Palace som fått en poängmässigt tung start, men som definitivt inte spelat så dåligt i de enskilda matcherna. Till sist äntligen pinne på kontot efter kryss mot Chelsea, vilket måste varit rejält moralhöjande.

Man fick behålla Eze, såklart oehört viktigt. Därtill lägger man nu Nkethia som känns spännande i ett lag likt Crystal Palace. Bortsett pinnen mot Chelsea så var man det klart bättre laget mot Brentford och minst lika bra som West Ham trots förlusterna. Däremellan slaktade man Norwich i cupspelet.

Leicester är bara riktigt dåliga. Ett otroligt lotteri-kryss mot Spurs i första matchen är det man har att skryta med, för mer är det verkligen inte. Rävarna ser långt ifrån ut att vara på nivån som krävs för nytt kontrakt och bör åka ur.

Palace känns bra mycket mer kvalitativa och här på hemmaplan är det dags att få betalt mot ett dåligt bortalag. Allt över 1.60 hämtas utan att blinka!

Totalodds: 4.17

📌  Rygga med upp till 500kr i bonus på COOLBET här!