Fotboll The Championship

Bengans helgtrippel

Ny engelsk Championship-trippel!

Senast satt allt – samma visa igen?

📍 Spela på Svenska Spel HÄR!


Spel 1: Sheffield United -0.5
Odds: 2.20

The Blades har studsat upp och ner i ligasystemet senaste åren och det är väl inte helt otänkbart att samma sak sker även den här säsongen. Bra start har de röd-vita i alla fall fått och man är obesegrade efter fyra spelade omgångar. Hull har också varit solida i den mån att man bara förlorat en match – men samtidigt har man fortfarande inte vunnit en enda match heller och underliggande siffror ser riktigt risiga ut.

Det är inget snack om vilket som är det bättre laget här över tid och i den här enskilda matchen gillar jag personligen odds upp emot 2.20 mycket på bortalaget.


Spel 2: Sunderland -0.5
Odds: 1.82

Black Cats har fått en flygande start och seglat upp som en av favoriterna att nå Premier League. Kul, för visst vill vi ha Premier League-fotboll på Stadium of Light igen?

Säsongen är dock väldigt lång och vill man ta sig upp, så bör man definitivt lägga lag som Plymouth på rygg. Jag är nog lite inne på att just Plymouth är ett av, om inte det allra sämsta laget i hela ligan. Saken blir såklart inte bättre av att den enormt ifrågasatte Roney sitter på tränarbänken.

Här tänker jag kort och gott att klasskillnaden är enorm, och att Sunderland trots bortaplan löser en seger.


Spel 3: West Bromwich -0.5
Odds: 2.00

Jag tänker väldigt snarlikt här, som med matchen ovan. Portsmouth sprang med gud första rundorna men har fått landa nu. WBA är likt Sunderland ett väldigt solidt fotbollslag och en klubb som ska vara med och slåss om kval och uppflyttning även i år.

Bortaplan i den här ligan är tufft men odds över dubbla degen på Albions kan jag inte motstå när min grundvärdering av just Portsmouth, trots deras helt okej start på säsongen, är att laget tillhör de absolut sämsta i serien.

Totalodds: 8.01


📍 Spela på Svenska Spel HÄR!