Champions League

Bayern Munchen – Dinamo Zagreb

Tennissiffror mellan Bayern Munchen och Zagreb?

Kompany och Bayern öser på hemma i Tyskland!


Match: Bayern Munchen – Zagreb
Spel: Bayern M -2.25 asian HCP
Odds: 1.88

💥Rygga med marknadens bästa freebet på upp till 1500sek här!

Under morgonens guldtimme bollades just det här spelet upp och det växte på mig ju längre vi pratade om det. Bayern hade, får man ändå säga, en totalt misslyckad säsong i fjol och har vänt sig till Vincent Kompany för hjälp att hitta tillbaka. Det måste jag säga att det känns som att man är påväg att göra så här inledningsvis denna säsongen och 1-6 senast i ligan, förvisso mot svagt motstånd, var den perfekta genrepsmatchen.

I Munchen är det viktigt att vinna ligan varje år, såklart, men ska man tro på det man läser från tyska fans och journalister så är det Champions League som verkligen betyder något. Bayern har ett riktigt tufft schema i CL framför sig och den här hemmamatchen ska man inte bara städa av, den ska utnyttjas till max.

När man spelar så här djupa minuslinor föredrar i alla fall jag att görta det på lag som har väldigt många offensiva hot, och ”målkåta” gubbar på såväl bänken som på planen. Tar man Manchester City som exempel så känns dom inte alltid lika attraktiva för ett sånt här spel, då man bara vet att Pep kommer skicka in en Matheus Nunez på plan sista 20 vid 3-0, som fortfarande inte tagit en djupledslöpning sedan han anslöt för att City och ruttna på City-bänken.

Alla förstår att det ska bli spel mot ett mål i den här matchen och när allt kommer omkring tror jag bara det är ännu större skillnad på lagen än -2.25 antyder. Jag tror verkligen genuint det här kan sluta med tennissiffror om Kompany blåser på hela vägen. Zagreb har inlett ligan okej men långt ifrån med slakt-stats. Dessutom stökiga stats i CL-kvalet.

Jag ställer mig starkt ifrågsättande till om Zagreb ens är vettiga defensivt och går på linjen att det blir fullständig slakt här.

💥Rygga med marknadens bästa freebet på upp till 1500sek här!