Trippeltipset

Trippeltipset 18/9-24

Borussia Dortmund visar klassen!

Champions League fortsätter under onsdagen och vi ska titta till tre spännande matcher. Det bjuds på mål i Frankrike och Tjeckien medan gästerna drar det längsta strået i Belgien. Allt till ett trevligt odds en bit över 7 gånger pengarna. Nu kör vi!

⏰  Spelstopp Trippel: 18.44
💰  Totalt odds: 7.81

Match 1

⚽️  Sparta Prag – RB Salzburg: Över 2,5 mål @ 1,62

Sparta Prag slog som bekant ut Malmö FF i playoff mot Champions League och tjeckerna har ett fint lag där Birmancevic och Haraslin sticker ut. Jag tyckte dessutom att Olatunji var riktigt duktig mot MFF och dessa spelare kan mycket väl hitta nätet under onsdagen. Sparta har faktiskt nätat i 17 raka tävlingsmatcher och den sviten bryts knappast nu.

RB Salzburg har som vanligt ett ungt och offensivt viktat lag där Gloukh och Nene sticker ut. Att Maurits Kjaergaard har skadat fotleden är såklart ett hårt slag med tanke på vilken otroligt fin start på säsongen som den unge dansken hade, men då är det läge för andra att kliva fram. Bakåt ser det inte riktigt lika säkert ut och närmast kommer RB från en 3-2-förlust mot Rapid Wien.

Jag tror på en öppen match i Tjeckien där båda lagen anfaller med mycket folk. Det blir gott om målchanser och minst tre mål får vi bevittna. 1,62 är taget på den saken.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,62
Tävling: Champions League
Plats: Epet Arena
Tid: 18.45
TV: Viaplay

Match 2

⚽️  Club Brugge – Borussia Dortmund: Bortaseger @ 2,04

Borussia Dortmund visade upp ett flödande anfallsspel i fredagens batalj mot Heidenheim. Det blev lite spännande mot slutet efter att Süle onödigt nog dragit på sig en straff, men matchen vanns med 4-2. Guirassy var riktigt bra på topp även om han inte lyckades få in bollen och kommer vara viktig för de gulsvarta denna säsong. Det kommer även Beier att vara och med Malen och Adeyemi på kanterna ser detta Dortmund spännande ut.

Längre bak i banan har Anton kommit in i laget på ett bra sätt och här är dessutom Schlotterbeck, som var avstängd mot Heidenheim, tillgänglig. Då tror jag att tyskarna kommer dominera händelserna ganska klart i Brygge. Club Brugge har fått in Gustaf Nilsson på topp och svensken är svårhanterlig med sin storlek. Skoras och Vanaken är två av flera spelare som ska ge honom rätt bollar att arbeta med.

Club Brugge kan möjligen spräcka nollan, men jag ser det som uteslutet att de lyckas hålla tätt själva. Det råder trots allt klasskillnad mellan dessa två lag och drygt dubbeldeg på den raka tvåan är riktigt bra. Den tar vi!

Spel: Bortaseger @ 2,04
Tävling: Champions League
Plats: Jan Breydel Stadion
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Match 3

⚽️  PSG – Girona: Över 3,5 mål @ 2,23

PSG verkar ha gett sig den på att visa att de klarar sig utmärkt utan Mbappé som kanske sög ut allt syre ur spelargruppen. Barcola och Dembélé far fram på kanterna och på topp har både Asensio och Kolo Muani sett bättre ut än i fjol. Lee och Ruiz är samtidigt två mittfältare som älskar att fylla på bakifrån, något de också har visat i sina landslag. 16 mål har prickats in på höstens fyra ligamatcher.

Girona hade inte mycket att hämta mot Barcelona i helgen och torskade med klara 1-4. Det är tydligt att katalanerna inte riktigt har fått ihop gruppen efter sommarens massflykt, men offensivt finns det helt klart potential. Stuani, Ruiz, Danjuma, Gil, Tsygankov och Portu är alla spelare som ska kunna hota parisarnas försvar. Vi ska ha med oss att PSG trots allt har släppt in mål i tre av fyra ligamatcher hittills.

Donnarumma går skadad och att reservmålvakten kliver in från start är såklart ett aber. PSG har gått över 3,5 mål i samtliga sina matcher denna säsong och det blir samma visa igen. 2,23 är ett jättefint odds på den saken.

Spel: Över 3,5 mål @ 2,23
Tävling: Champions League
Plats: Parc des Princes
Tid: 21.00
TV: TV6 och Viaplay

Trippeln

Sparta Prag – RB Salzburg: Över 2,5 mål @ 1,62
Club Brugge – Borussia Dortmund: Bortaseger @ 2,04
PSG – Girona: Över 3,5 mål @ 2,23

Totalt odds: 7,37

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100