Trippeltipset

Trippeltipset 19/9-24

Bayer Leverkusen får en perfekt start på Champions League!

Efter det magiska fjolåret är det nu dags för Bayer Leverkusen att kliva in i Champions League. Där tror jag att Wirtz och hans vänner visar klassen mot ett sämre Feyenoord. Tvåan i Rotterdam kombineras med segrar för Arsenal och Brest på väg mot full pott. Nu sätter vi igång!

⏰  Spelstopp Trippel: 18.44
💰  Totalt odds: 6.43

Match 1

⚽️  Feyenoord – Bayer Leverkusen: Bortaseger @ 1,80

Bayer Leverkusen hämtade sig snabbt efter den första ligaförlusten på väldigt lång tid (2-3 mot RB Leipzig) när Hoffenheim slogs tillbaka med eftertryck under lördagen. Boniface stod för två mål och en assist och kan nigerianen nå upp till den nivån han höll innan skadan under våren så är det en anfallare av världsklass. Med Wirtz strax bakom får han också rätt bollar att jobba med.

Terrier är ett bra komplement och med Adli och Schick på bänken så finns det alternativ om spelet går i stå. Längre bak i banan hittas kuggar som Andrich, Xhaka och Tah som ser till att det finns en defensiv stadga. Feyenoord tappade 2-0 till 2-2 mot Groningen efter två sent insläppta mål. Holländarna är obesegrade under hösten, men de har ännu inte hållit nollan i någon av sina tävlingsmatcher.

Beelen och Hancko har problem i mittförsvaret och lär knappast hålla tätt här. Visst är Giménez en anfallare av hög klass och både Timber och Nieuwkoop har ett stort spel i sig. Totalt sett så är dock Feyenoord klasser sämre och till 1,80 är tvåan en vettig start på trippeln.

Spel: Bortaseger @ 1,80
Tävling: Champions League
Plats: De Kuip
Tid: 18.45
TV: Viaplay

Match 2

⚽️  Atalanta – Arsenal: Bortaseger @ 1,92

Atalanta besegrade Fiorentina med 3-2 i helgen. Retegui och Lookman nätade båda och det är två fina anfallare som Arsenal behöver se upp med. Däremot går det att sätta frågetecken kring Atalantas försvarsspel. Hien och hans vänner har släppt in åtta mål på sina tre senaste matcher. När mittbackarna lockas upp i sin iver att markera tätt i rygg så öppnas det stora hål bakom.

Detta är något som Arteta garanterat har sett och vi kan räkna med ett Arsenal där Havertz droppar ner med jämna mellanrum, vilket kommer ge Atalanta lite huvudbry kring hur de ska hantera britternas speluppbyggnad. Arsenal är ett ärligt lag som alltid lägger ner ett stenhårt jobb. De är heller inte rädda för att försvara lågt, något vi såg prov på mot Tottenham. Nu när Declan Rice är tillbaka är det försvaret dessutom bättre.

I mina ögon råder det viss klasskillnad mellan dessa lag och trots att matchen spelas i Bergamo så vinner Arsenal. Kan vi få tvåan i närheten av dubbla pengarna så är det bra.

Spel: Bortaseger @ 1,92
Tävling: Champions League
Plats: Gewiss Stadium
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Match 3

⚽️  Brest – Sturm Graz: Hemmaseger @ 1,86

Det är inte den sexigaste Champions League-matchen man har hört talas om som ska gå av stapeln i Frankrike. Brest gjorde ett fantastiskt fjolår och det ska bli spännande att se vad de kan uträtta i den finaste av klubblagsturneringar. Haidara och Le Cardinal har plockats in från Lens och Ajorque har lånats in från Mainz. Spelare som tillsammans med Del Castillo kommer spela nyckelroller.

Sturm Graz kommer från en fin vändning mot Tirol där 0-2 förvandlades till 4-2. Mika Biereth, som gick permanent till den österrikiska klubben under sommaren efter fjolårets succéfyllda lån, gjorde inget mål då men har annars sett vass ut. Den unga dansken är det största hotet framåt tillsammans med Boving och Zvonarek. Försvaret ser dock ganska ihåligt ut och det kommer straffa sig här.

Brest är ett bättre lag i grunden och på hemmaplan brukar de stå för fina insatser. Jag tror att fransmännen sätter ner foten här och vinner relativt komfortabelt. Den raka ettan klickas i till 1,86.

Spel: Hemmaseger @ 1,86
Tävling: Champions League
Plats: Stade Francis Le-Blé
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Trippeln

Feyenoord – Bayer Leverkusen: Bortaseger @ 1,80
Atalanta – Arsenal: Bortaseger @ 1,92
Brest – Sturm Graz: Hemmaseger @ 1,86

Totalt odds: 6,43

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100