Boost-Specialspel-Fotboll

Hajper Boost Europa League @ 6.00

Favorittrippel till riktigt höga odds!

Kan Tottenham, Roma och Ajax göra jobbet till boostat värde?


Spel: Tottenham + Roma + Ajax @ 6.00
Korrekt odds: Ca 5.30

📌 Hämta boostar och din bonus på Hajper HÄR!

Tottenham står snart under 1.15 mot Qarabag hemma i London och har såklart väldigt stor vinstchans. Där borde det lösa sig och vi kan nog räkna med att ska trippeln hem, så är det främst de andra två matcherna som behöver jobbas aningen hårdare.

Ett Roma med en väldigt tumult start slog tillbaka med kraft under nye tränaren mot Udinese senast i ligaspelet. Ett Udinese som dittills haft en fantastiskt säsongsinledning blev helt överkörda i Rom och siffrorna kunde skrivits än större än vad de blev. Nu Bilbao hemma i Rom. Såklart en tuff match – men Roma borde kunna spinna vidare på prestationen senast!

Ajax hade en av sin historias värsta säsonger i fjol när man faktiskt en bra bit in i säsongen sensationellt låg bland bottenlagen. Lite bättre mot slutet och i år har man börjat hitta tillbaka till stabiliteten. Besiktas är en lurig motståndare men Ajax spelas fortsatt till under 2x på världsmarknaden vilket ändå är en indikation om att man värderas som relativt klara favoriter inför kvällen.