Championship

Middlesbrough – Stoke

Två forna PL-lag på jakt efter tre pinnar!

Middlesbrough hackar – men bra slagläge mot Stoke!

Match: Middlesbrough – Stoke
Spel: Middlesbrough -0.5
Odds: 1.70
Spelbolag: Svenska Spel

👍 Rygga på Svenska Spel här!


Middlesbrough har ett par år på raken inlett ligaspelet kallt poängmässigt för att mot andra halvan av säsongen börja rusha. Vinner man inte här är det lite samma visa igen. Jag tror dock utsikterna för tre pinnar mot Stoke är goda och kommer sätta mig i Carricks båt på Lördag. Medan Stoke för det mesta sett helt hemska ut och numera också sparkat Schumacher, så upplever jag att Boro haft bra med oflyt än så länge.

Vidare så ser vi nästan varje vecka en trend att ”Boro” går ner på oddsen framåt spelstopp. Trots att man inte vunnit speciellt många matcher än i år så vill de tunga spelarna alltid in och rota på de röd-vita. Senast blev det förlust på Stadium of Light mot ligatvåan Sunderland – men återigen var Boro det bättre laget och det väljer jag att se som ett styrkebesked trots förlusten. För Stokes del har det sett mörkt ut i år. Riktigt mörkt faktiskt.

Efter att ha förlorat mot nykomlingen Oxford rättvist, så skulle ett Hull utan seger under säsongen vinnas över på hemmaplan. Verkligheten blev den motsatta och ett nytt nederlag med 1-3 skrevs ned.

Ska man se till underliggande och Stokes övergripande prestationer i år än så länge så ser det faktiskt riktigt uselt ut för The Potters.

Boro borta är på alla vis en av de tuffaste bortamatcherna man kan ha i den här ligan och känslan är tveklöst att Potters inte är redo för uppgiften.

1.70 på hemmlaget är generöst i min bok av Svenska Spel!