Championship

Bengans SVS-dubbel

Dubbel till fina odds på Svenska Spel!

Coventry & Sunderland i betslipen!

Spel: Coventry + Sunderland
Odds: 6.34
Spelbolag: Svenska Spel

📌 Rygga på svenska spel här!


Vi börjar med Coventry, där säsongen ”sin vana trogen” börjat dåligt. Flera år på raken har de ljusblå fått en tung start för att sedan tugga sig ikapp mot kvalplatserna. En högst välkommen och välförtjänst 3-0-seger senast mot Blackburn dock och något att bygga vidare på för framtiden. Just bygga vidare på den segern bör man ha goda chanser att göra hemma mot Sheffield Wednesday. Ugglorna, som bortalaget kallas, kan sprattla till emellanåt på hemmaplan men har överlag svaga siffror och bör gå en väldigt lång säsong till mötes.

Odds upp emot dubbla degen Coventry i det här läget köper jag inte alls. Det är för högt och måste synas. Det är förmodligen bara en tidsfråga innan hemmalaget börjar jobba sig upp mot kvalplatserna i tabellen och verkligheten för Wednesday bör vara den precis motsatta, att kvalplatserna nedåt i tabellen kommer närmare för var match som passerar.

Toppmöte Stadium of Light har vi också när hemmahörande Sunderland får besök av Leeds. Här känns 3.20 riktigt högt på de röd-vita som på många vis faktiskt imponerat mer än Leeds än så länge den här vändan. Leeds har klara problem med att få ihop spelet och har som bekant sålt halva truppen varav många nyckelspelare.

Snacka ner Leeds i botten går dock inte, det är såklart ett mycket bra lag på den här nivån. Här är det främst oddsen som talar till mig, där 3.20 på ett högt flygande Black Cats, på Stadium of Light ej går att förbise!

Jag kör de här bägge i en dubbel, men de kan givetvis spelas som singlar istället om man föredrar det!

Totalodds: 6.34

📌 Rygga på svenska spel här!