Championship

Bengans BET365-dubbel

West Bromwich & Stoke ska göra jobbet!

Vi kör en dubbel även på BET365 den här helgen!

Spel: WBA + Stoke
Odds: 3.91
Spelbolag: BET365

📌 Spela med upp till 1500sek i spelkrediter (bonus) här!


WBA har gått riktigt bra den här säsongen men har nu gått på dubbla käftsmällar i form av förluster mot Middlesbrough senast och dessförinnan en oväntad sådan mot Sheffield Wednesday. Nu tror jag dock Albions hoppar upp på rätt häst igen, när Millwall gästar Hawthorns. Millwall har ganska bra siffror underliggande men blandar och ger väldigt i sina prestationer. Den senast mot ett vinstlöst och helt hopplöst Cardiff exempelvis var inte vacker.

När allt kommer omkring håller jag WBA som ett av ligans klart bättre lag och det tillskriver jag sannerligen inte Millwall. Nu upplever jag kryddade odds på hemmalaget här som ett resultat av de två gångna förlusterna och tror läget är helt rätt att kliva in.

Vi lägger till Stoke med en liten pluslina borta mot Swansea. Jag gillar egentligen inget av de här lagen nämnvärt men håller inte alls med om värderingen att Swansea ska vara så här mycket högre värderade. Svanarna känns rentav riktigt svaga emellanåt. Bollinnehavet har man ofta som vanligt men övriga siffror är inte starka, någonstans.

Stoke hade en hemsk start på säsongen men fick en rejäl islossning senast när 6-1-slakten av Portsmouth förmodligen satt en positiv boll i rullning under nye tränaren.

+0.25 känns givmilt till nästan dubbla degen och vi sätter oss i Potters-båten!

Totalodds: 3.91

📌 Spela med upp till 1500sek i spelkrediter (bonus) här!