Borgs Allsvenskan

Brommapojkarna – GAIS

Pojkarna fixar nytt kontrakt i praktiken?

Event: Allsvenskan
Match: BP – GAIS
Spelstopp: Lördagen 5 okt, kl 17.30.
Spelbolag: Pinnacle Sports

📍 Spela med ”proffsen” på Pinnacle Sports HÄR!


Fem omgångar kvar av Allsvenskan och VSK spelar väl i Superettan igen nästa säsong. MFF tar mycket väntat guldet. Vem som blir bästa lag i Stockholm fortfarande en öppen fråga.

Efter att ha gått segerlösa sju matcher i rad (senaste vinst 3 augusti) var det oerhört viktigt för Brommapojkarna att återigen ta en trepoängare. 2-1 hemma på Grimsta IP mot Västerås var en riktig boost för laget.

Nu sex poäng ner till kvalplats och här kan man spela med en klart mer avslappnad känsla och ytterligare en seger innebär väl i praktiken att man säkrar nytt kontrakt.

GAIS är en av säsongen mest positiva överraskningar. På hemmaplan har man nästan varit omutliga och har haft bra läge sluta på plats 3-5.

Rättvist eller ej spelar ingen roll, men i måndags gick man på pumpen genom derbyförlusten mot Göteborg (0-2). Nu ska återigen ut på resande fot och jag tror det finns en risk för att Makrillarna gör en omedveten ”patron ur” nu för säsongen. Lätt att tappa den där extra skärpan när det är en bit upp till Stockholmstrion.

Självklart har de något att spela för! Att bli bäst i stan är ju oerhörd prestige och Häcken fyra pinnar bakom (AIK (b) sön). Ändå svårt tända om nu när man ramlat ”ur zonen”.

Väljer spela Brommapojkarna att vinna hos Pinnacle till 2,40 på medvindsmotivation.