Speltips Nations League

Estland – Sverige

Sverige gasar vidare!

Syndikaten har fel angående Sverige

Match: Estland – Sverige
Spel: Sverige  -1.75 @ 1,98 & Över 3.0 @ 2.05
Spelbolag: BET365

📌  Hämta upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) att rygga med HÄR!


Jag delade dessa spel till strax under ovan odds på twitter häromdagen, varpå de störtdök. Jag trodde således inte vi skulle få upp det på hemsidan, men precis som tidigare matcher när Sverige spelat så har det under morgonen börjat dunkas in pengar på Estland +lina och underspel.

Det här är en av de märkligaste grejerna jag upplevt senaste året. JAG FÖRSTÅR INTE varför det fortsätter spelas under i Sveriges matcher. Det finns i min värld inte en enda tendens eller analys som kan underbygga att Sveriges matcher inte ska spraka och producera högvis med målchanser. Senast mot Slovakien spelade vi över. De stora pengarna mot slutet spelade under, igen, som mot Azerbaijdan också. Men efter matchen hade vi fyra mål och målchanser för ytterligare tre strutar.

Nu har oddsen återigen gått upp på framförallt underspelet och jag tänker vara stenhård. Jag har otroligt bra siffror på landslagen och hävdar för fjärde matchen på raken att pengarna som läggs på underspelet här är felplacerade. Jag fyller till och med på lite.

Vad gäller matchen i sig så är den extremt viktig för Sverige ur flera olika perspektiv. Framförallt så bör de blå-gula vara mån inte bara om att vinna matchen utan också att göra ett par mål. Det är nämligen fullt troligt att det blir en målskillnadsaffär mellan Sverige och Slovakien om gruppsegern i slutändan.

Ingenting, inte en enda match, Sverige gjort under JDT har haft undervibbar. Trots att Estland är usla, så är jag övrtygad om att det kommer skapas målchanser även mot Sveriges bur. Jag sticker ut hakan och säger 1-4.

📌  Hämta upp till 1500kr i spelkrediter (bonus) att rygga med HÄR!