Trippeltipset

Trippeltipset 18/10-24

Fredagsmysig trippel till fint odds!

Klubblagsfotbollen är äntligen tillbaka på riktigt denna fredag. Trippel tar avstamp i Bundesliga där Dortmund strålar samman med St. Pauli innan det vankas toppmöte mellan Monaco och Lille i Ligue 1. Slutligen tittar vi till The Championship där Leeds ska mäta svärd med Sheffield United. Mycket nöje!

⏰  Spelstopp Trippel: 20.29
💰  Totalt odds: 6.53

Rygga Trippeltipset!

Match 1

⚽️  Dortmund – St. Pauli: Båda lagen gör mål @ 1,70

Dortmund har haft en hel del blandade prestationer sedan Nuri Sahin tog över skutan. De gulsvarta ska vara ett mer kontrollerande lag under turkens ledning, men det är inte lätt att lära en gammal hund att sitta. Så här långt har BVB fått resultaten att gå i deras favör, men lyckas Sahin inte höja prestationsnivån kan det snart vända i negativ riktning. St. Pauli är ett lag som värdarna ska kunna besegra, men jag tror inte att det blir utan påhälsning i de bakre leden.

Av samtliga lag inom topp 7 har bara RB Leipzig sämre xGA – förväntat antal insläppta mål – än Dortmund och när St. Pauli står inför en ytterst inspirerande uppgift kommer besökarna från Hamburg att vara rappa i sitt omställningsspel. Kontringar kommer att vara den bästa chansen att såra detta Dortmund och St. Pauli har dessutom retroaktiv utdelning att hämta sett till sina xG-siffror.

Jag lockas därför av att trycka av på båda lagen gör mål. 1,70 på den saken är en duglig inledning på Signal Iduna Park.

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,70
Tävling: Bundesliga
Plats: Signal Iduna Park
Tid: 20.30
TV: V Sport Premium, Viaplay

Match 2

⚽️  Monaco – Lille: Hemmaseger @ 2,00

Förvånansvärt är det inte PSG som toppar Ligue 1 efter sju avverkade omgångar. Parisarna har fortfarande bäst Expected Points i klassen, men desto mindre förvånande är att det istället är Monaco som innehar förstaplatsen. De rödvita värdarna har fått bygga ett slagkraftigt lag under Adi Hütters vingar och det är inte alls otänkbart att Ben Seghir med flera lyckas hålla jämna steg med PSG ett bra tag till.

Bortsett från PSG är inget annat lag nära att röra Monacos xPTS på drygt 15,50. Ungefär 3,0 sämre än så finns i Lilles kolumn. “Hundarna” gör under fredagen resan till furstendömet där de bland annat får klara sig utan avstängda André, skadade högerbacken Santos samt Bentaleb som saknats under en längre period. Santos är ett blytungt avbräck och här riskerar det att bli åka av för de rödblå.

Monaco är det i grunden klart bättre laget och när monegaskerna dessutom har ett bättre truppläge lockar dubbel deg på ettan. Detta vinner Hütter och company!

Spel: Hemmaseger @ 2,00
Tävling: Ligue 1
Plats: Stade Louis II
Tid: 20.45
TV:

Match 3

⚽️  Leeds – Sheffield United: Hemmaseger @ 1,92

Rungande toppmöte från The Championship där Leeds går i klinch med Sheffield United. De sistnämnda har inte släppt in ett mål i andraligan sedan september(!) startade och Chris Wilder har onekligen fått fason på de bakre leden. Anel Ahmedhodzic är ligans kanske bästa mittback, men under fredagen kommer den gamla skåningen och dennes lagkamrater att få bekänna färg.

Leeds har klart respektabla xGA-siffror och i de främre leden är det bara Middlesbrough som visar bättre xG än Daniel Farkes kompani. Det är lovande inför framtiden och när tysken får The Peacocks att kicka igång på alla cylindrar finns det inget annat lag som kan matcha de hemmahörandes vrålstarka trupp. Gnonto, Ramazani, Piroe och Aaronson är nästan fusk för att vara på The Championship-nivå.

På ett kokande Elland Road kommer Leeds att ta tag i detta från start och över 1,90 får anses vara bra betalt på den raka ettan. Leeds vinner!

Spel: Hemmaseger @ 1,92
Tävling: The Championship
Plats: Elland Road
Tid: 21.00
TV: Viaplay

Trippeln

Dortmund – St. Pauli: Båda lagen gör mål @ 1,70
Monaco – Lille: Hemmaseger @ 2,00
Leeds – Sheffield United: Hemmaseger @ 1,92

Totalt odds: 6,53

Rygga Trippeltipset!

/Trippel-Magikern

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100