La Liga-Kollen Junifalkens speltips

Mallorca – Rayo Vallecano

Fördel hemmalaget på Son Moix

Omotiverad uppgång?

Bägge lag har onekligen haft en bra start på säsongen, men enligt mig är det ett av lagen som onekligen varit mer imponerande än det andra.

Spel: Mallorca -0.25
Odds: 1.80
Spelbolag: Pinnacle

📌  Öppna konto och supporta stugan här!

⚽️ Mallorca

Efter en finfin streak på tre raka vinster, fick Mallorca tillslut se sig besegrade av Espanyol. Trots att Espanyol faktiskt var bra i matchen, skapade Mallorca onekligen tillräckligt för att till och med vinna matchen.

Inledningsvis såg det något svajigt ut, men jag tycker verkligen att Arrasate har något på gång med Mallorca. Spelarna ser trygga ut i spelsystemet, och precis som jag initialt trodde, är den här truppen perfekt för Arrasates spel.

Till denna match får Mallorca dessutom tillbaka Muriqi, vilket följaktligen enbart stärker detta redan flygande Mallorca.

⚽️ Rayo Vallecano

Rent poängmässigt finns det inte mycket att klaga på Rayos säsong, och man går in i denna match med fem raka matcher utan nederlag, varav (förvisso) tre kryss.

Två av dessa kryss har dock kommit mot Atleti (där Rayo var klart bättre) och mot Girona (där Girona var klart bättre), vilket verkligen är starkt.

Emellertid är jag ännu inte helt såld på detta Rayo, i synnerhet inte på resande fot. Hemma i Vallecas kan man plocka poäng på alla, på bortaplan är det helt andra bullar.

📌 Speltips

Jag är faktiskt förvånad över uppgången på Mallorca, i synnerhet efter att Muriqi nu även är fit för att åtminstone vara med i truppen. Av det man sett från bägge dessa lag så har Mallorca varit bättre, på alla sätt. Hemma på Son Moix har laget goda vinstchanser, och till dessa odds känns spel på Mallorca väldigt bra.

📌  Öppna konto och supporta stugan här!

// Junifalk