La Liga-Kollen Junifalkens speltips

Villarreal – Getafe

Ubåten fortsätter att ånga på!

Villarreal är på riktigt.

Jag har sagt det tidigare, men det tåls att upprepas. Villarreal är bra. Riktigt bra.

Spel: Villarreal -0.5
Odds: 1.83
Spelbolag: Coolbet

📌 Rygga med upp till 500kr i bonus HÄR!

⚽️ Villarreal

Trots klara förluster mot giganterna Barca och Real, var Villarreal bra i bägge matcher. Det säger väl förvisso en del att man vid slutsignal plockat noll poäng, men jag tycker det snarare visar på att Marcelino har något bra på gång.

Spelet ser fortsatt riktigt bra ut, där samtliga nyförvärv verkligen presterar. I matcher mot (på pappret) sämre lag, tycker jag därtill att Villarreal nu ser riktigt tunga ut.

Marcelino är förvisso utan ett par spelare, men jag ser den gula ubåten likväl vara det klart bättre laget och ska ha bra chans på full pott.

⚽️ Getafe

Mycket kan sägas om Bordalas Getafe, och oavsett vad man tycker om hur laget agerar på planen, går det inte annat än att imponeras över hur Bordalas på nytt trollar med här Getafe.

Spelarmaterialet är överlag fruktansvärt svagt, men genom hårt gnugg så får man det ändå att fungera. Med det sagt har Getafe plockat blott åtta poäng på nio matcher, så det här är knappast något topplag.

Här kommer det ånyo bli hårt gnugg som gäller, men över 90 minuter ska man bara vara numret för litet.

📌 Speltips

Jag håller fortsatt Villarreal som favorit till fjärdeplatsen, och vidhåller att laget ska värderas som sådan. Villarreal har rankats upp av marknaden, men att laget ska stå så här högt hemma mot Getafe tycker jag är fel. Enligt mig är ettan spelbar ner till runt 1.65. Superspel!

📌 Rygga med upp till 500kr i bonus HÄR!

// Junifalk