Dart Speltips

World Darts Championship

Dart-VM rullar vidare

Darten är i full gång och pilar flyger åt alla håll. Turneringen är fortfarande i sin linda men atmosfären är på topp i norra London och det är råder ingen tvekan om att ”The Greatest Show on Earth” har börjat. Nu, vecka två, ska resterande matcher i de tidiga rundorna spelas och visst finns det några godbitar att smaska i sig. Två av spelen redan ikväll, så häng med!

💥 Ricky Evans – Fallon Sherrock 22:00 (20 dec)

Fallon har gjort några helt okej resultat de senaste åren och som sista kvinnliga spelare att vara kvar i turneringen kommer hon säkert ha en hel del publik på sin sida. Jag tror dock inte det räcker till här. På andra sidan står nämligen en annan publikfavorit, klassiska Ricky Evans. Evans har mångårig erfarenhet av att stå på scenen i Ally Pally och är riktigt bra på att få i gång åskådarna. I år snittar Evans tio poäng mer per runda än Fallon och det ska vara en rejäl klasskillnad mellan dessa spelare.

Speltips: Evans -1,5 set @1,61 Unibet

💥 Raymond van Barneveld – Ryan Meikle 23:00 (20 dec)

Meikle såg ut att gå mot en promenadseger mot Lisa Ashton i första rundan. Ett par magiska set av ”pensionären” och det var helt plötsligt 2–2. En något skakad Meikle ryckte upp sig i sista och vann till slut. Nu, i runda två, ställs han mot legendaren, van Barneveld. Raymonds storhetstid ligger dock ett decennium bakåt i tiden.
Ryan Meikle snittar i år bara någon procent under van Barneveld och jag tror det passar honom att gå in i matchen som underdog. Värt att notera är att de fem gånger som herrarna mötts har Meikle faktiskt vunnit tre av matcherna. Första matchen för RvB i turren och det kan mycket väl bli en del nerver här – jag tror helt enkelt på en jämnare match än vad oddsen vis.

Speltips: Meikle @2,65 Coolbet

💥 Martijn Kleermaker – Han X  14:30 (21 dec)

Inte så mycket att säga här. Kleermaker, top16 förra VM, möter en spelare som inte spelat en enda nämnvärd turnering någonsin. Det ska mycket till för att en sådan här kvalspelare ska mäkta med ett endaste set mot en hyffsad spelare som Kleermaker.

Speltips: Kleermaker -2,5 set @1,87 Coolbet

Saknar du konto på Coolbet, så erbjuds nya spelare 100% upp till 500kr här

/Snag