Fotboll-allsvenskan-speltips

Allsvenskan Fantasy 2021

Till helgen börjar Allsvenskan & vi har fantasyspel för alla!

Allsvenskan innebär full rulle i stugan. Givetvis kommer ni att få följa Giganten och Syre på måndagar i vanlig ordning. Innan dess så finns det redan nu tre magasin ute som går igenom samtliga lag från plats sexton till plats fem på vår youtubekanal. Det är dessutom en fredagsstream planerad efter quizen med Glenn som kommer gå igenom topp fyra, med långtidsspel samt ett gäng bombspel på helgens första runda. Det första avsnittet av vårat Allsvenska magasin hittar ni här.

Nu till Allsvenskan Fantasy. Vi har två olika spel som startar till helgen. Det ena är det klassiska säsongsspelet som är helt gratis med ett fint prisbord. Det andra spelet är stugans veckoturnering på Bethard som kostar 50kr, med en garanterad prispott på 2500kr. Perfekt läge att testa på fantasy om ni inte redan har gjort det under våra fantasysändningar tidigare. Det positiva med veckoturneringen är att du inte behöver vara fokuserad över en hel säsong och oroa dig över missade byten, utan kan göra ett lag på lördagen och sedan följa omgången lugnt och fint. Blir du sedan sugen igen ett par veckor senare, så är det bara att haka på igen. Nedan följer en genomgång hur du gör för att delta i Allsvenskan Fantasy.

Allsvenskan Fantasy på https://fantasy.allsvenskan.se

Förra året så hade vi över 500 deltagare och det blev en stor succé. Vi siktar på att bevaka det hela lite hårdare i år och kasta in lite roliga veckotävlingar i samband med allsvensk måndag. För att delta i ligan så följer ni följande steg:

1. Gå in på https://fantasy.allsvenskan.se/
2. Signa upp ett konto (Gratis)
3. Skapa ett lag och gå med i ligan: The Gambling Cabin
4. Ligakod: 198ctu

Prisbord för Allsvenskan Fantasy:
1. Magiker Hoodie, Markerset, T-Shirt, Keps, Kortlek
2. Pokermarkerset + T-Shirt
3. T-Shirt + Keps
4. T-Shirt
5. Keps
21. Keps

Som ni ser är det ett otroligt smarrigt prisbord även denna säsong. Så missa inte att göra ett lag innan det smäller på lördag. Deadlinen är 14:00, så se till att ha det lag klart innan dess för att inte hamna efter direkt från start.

 

Fantasy på Bethard

Till helgens premiär så kör vi en turnering med 2500kr garanterat med ett inköp på 50 kronor för fantasy allsvenskan. För att delta där så behöver du bara skapa ett konto på bethard om du inte redan har det här: http://gamblingcabin.se/go/bethard
Gå sedan in på fliken Fantasy Sports och klicka på den Allsvenska fliken, så har du tävlingen där. Inget lösenord krävs för att vara med och det går att skapa fler än ett lag. Nedan ser ni turneringen för Allsvenskan Fantasy.

Fantasyfredag

Vi kommer fortsätta att köra fantasyfredag klockan 12-14 under hela April och början av Maj. Vi täcker som vanligt Premier League första timmen tillsammans med Samuel och NHL den andra timmen med Henke. Om det skulle vara så att ni har önskemål kring någon veckoliga för NHL eller annan sport så är det bara att kontakta oss så tar vi upp det med Bethard. Har ni andra frågor, feedback eller önskemål på någonting ni vill att vi ska täcka under sändningarna eller göra bättre? Tveka inte att kontakta oss på vår facebook messenger eller mailadress, så ska vi se vad vi kan göra. För vi vill som vanligt leverera en så bra produkt som möjligt till våra medlemmar i stugan.

Är du intresserad av att snacka fantasy sports och betting i allmänhet. Då finns vår Discordkanal. Här finns det sektioner för Fantasy, Poker, Sportsbetting, Trav, E-sport, Bad beats och Gott snack. Här hittar du kanalen

Lycka till med lagbyggandet allesammans, så ses vi under kommande streamer.

Hade gött,
// The Gambling Cabin