JxS andelar bild

Jesse: jag tar topp-ranken på SVS POY varje år

I artikelserien, Stugans andelsmagiker, är det tid att presentera den första av flera. Jesse Suopanki är inte bara vass på poker utan han varit nära några gånger att sätta 13 rätt som andelsläggare i Stugan. Här nedan följer en lite närmare inblick i vem just Jesse är.


I onsdags gjorde Jesse premiär i streamen under vårat Home Game. Bara hans blotta närvaro gjorde att Syre sprang fenomenalt. Ja så pass bra att han vann hela turneringen. En stabil debut i streamen och något säger oss att vi kommer få se mer i rutan av denna magiker.

Här har ni lite mer info om mig 🙂

Jesse ”JxS” Suopanki

Främsta merit: Måste varit när jag hade 1 X i Fulham – Nottingham, med megajackpot! Vi hade blivit tre vinnare med ca 5 mille var, men fick nöja oss med skapligt på 12.
Favoritlag: Barcelona
Favoritspel: Pingis

Barndomen spenderades mest vid fotbollsplan med upplands bästa P93:or. Sport tokig, körde väl i princip alla sporter man hade tid till. Under ungdomsåren blev det mer och mer gaming. Blev rekommenderad att testa nätpoker när jag var runt 16 år, började lira frirullar och byggde upp rullen till runt 30k. Bröt foten när jag var 18 år och började då spela poker mer eller mindre på heltid och la mesta sporterna på hyllan.

Nu 26 år, spelar väldigt mycket poker fortfarande, tar topp-ranken på SVS POY varje år och försöker spela mycket live, men har även blivit fotbollstokig på nytt! Dock inte på plan då utan betting, Stryktipset, Europatipset och Topptipset.

Lägger ner enorm tid på rekar och finns det några överstreckade så finns det chans till utdelning! Har nosat på ensam på 13 ett par gånger redan men lyckats blivit 12 med fin utdelning ändå, även haft ett par mindre på 13.

Bygger mina rader mycket på fel-streckat men även magkänsla/feeling. Känner att mina system kommer gå bra plus i det långsiktiga. Nu jobbar vi magiskt 2020 i stugan!

//JxS

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100 www.spelalagom.se

Chatta