Esport speltips bild

Avangar – Mousesports

SPELTIPS

Speltid: 13:00 Onsdag
Odds: 2,40
Spelbolag: Bethard 

CSGO Asia Championship 2019 drar igång under onsdagsmorgonen där 8 stycken lag kommer att tävla om 500.000$.

Avangar som efter Majorfinalen sett ganska bleka ut och inte alls levererat varken online eller på LAN så som man kanske förväntade sig. Inför denna turnering så saknas man SANJI och istället kommer 28 årige mou att spela. Detta gör att Avangar går ner sig rent indivudellt men även kommer att sakna samspelet.

På andra sidan har vi Mousesports som haft problem med sjuka spelare senste tiden och har likt Avangar inte alls levererat på den nivån som man förväntar sig. Detta Lan blir en ypperligt tillfälle för Mousesports att ta sig långt i då många andra topplag står över.

Mousesports är väldigt bra indivudellt och mot ett Avangar med Mou så ska man inte tappa en karta. Avangar lär ha begränsad pracctid tillsammans med Mou och därav lär laget behöva gå för en lite mer pugkarta om det ska finnas någon chans alls för laget att stå upp. Tyvärr är just pugkartor något mousesports alltid varit bra på och med förutsättningarna i denna match så blir jag som sagt förvånad ifall vi inte får se en 2-0 vinst.

Jag har valt att spela Mousesports -1.5 (vinna 2-0) till oddset 2.40 hos Bethard.

/Emil

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100