Big9 Bengt Sonnert

VM och Bengans Big 9-Krönika

Big 9 krönikan – VM-finalen!

Ingen vinnare på Big 9 och jackpotten till nyår växer så det knakar. Själv hade jag satt den om England vunnit mot Frankrike. Aldrig riktigt nära i den matchen men det gjorde helt klart ont när Kane missade straffen. Oddsmässigt kan vi med hjälp av vår fusklapp från förra veckan räkna ut vad raden stod i för att sätta den utan WC.

6,77*21,17*12,07*4,52*15,28*4,17*3,37*5,96*7,62 = ca 76 miljoner ggr pengarna. Så även med Wildcard och ett radpris på 50 öre var det en oerhört svår rad och fullt rimligt att ingen satte den. Två utfall med kryss+över drar verkligen upp oddset, samt skrällar i flera andra matcher.

Sista veckan för kampanjen under VM med 2-miljonersgaranti för ensam vinnare och vi kör upp veckans fusklapp för att få hjälp med sannolikheterna.

Big 9

Jag kör en rad för 144 kronor för mig själv, sen har vi som vanligt andelar som är lite större system här!

Här kan ni rygga min grundrad- Färdigskriven och klar


 

Big 9 kupongen

Spiken: VM-final och det har aldrig känts så jämnt på förhand. Argentina har turneringens bästa defensiv och lagen lär känna på varandra länge. Jag har svårt att se många mål och gillar verkligen att chansspika krysset. Det går hand i hand med under, då 2-2, 3-3 osv är väldigt osannolikt.

Dragen: Tredjeprismatchen i VM går nästan alltid över 2,5 mål. Det är som att lagen slappnar av och släpper på tyglarna. Även om det är två defensiva lag så tror jag det kommer att bli mål i matchen. Det har endast en gång i historien slutat kryss (1986) så jag väljer helt enkelt att “gubbgardera”. Ettatvåa+över! För att jaga 2-miljonersgarantin för ensam så har jag några överstreckade favoriter som jag kommer att ta bort.

Preston är över 60% streckade och även om de ska vara klara favoriter mot R’s så är det väldigt överdrivet. X2+under. Även Huddersfield tror jag mycket på. Botten mot toppen i tabellen, men jag ser framför mig en spelmässigt jämn match.

Slutligen placerar jag wildcardet i matchen mellan Cardiff och Blackpool. Walesarna har blivit för högt streckade men jag vågar inte ta bort ettan helt. Däremot tror jag det kan bli en trevlig match med ett Blackpool som inte har hållit nivån i år, men absolut har skrällchans.

//Bengan