Big9 Bengt Sonnert

Bengans Big 9-Krönika – Champions!

Big 9 Champions League

Kul runda på Big 9 med CL-matcher i fokus på onsdagen. Kör ut en mindre rad där jag försöker kombinera värde med risktänk. Andelar till kvällen finns ute, bifogar länken längst ned om ni är sugna på att haka på.

grundrad big 9

Spikarna:

Napoli är megafavoriter hemma mot Rangers och inget talar för att italienarna ska tappa poäng här. Elva raka segrar och nu har de det lättaste motståndet på länge. Osimhen i toppform och ett lagbygge ingen kunde tro skulle funka så här bra. Rangers är ett av de sämre lagen i CL och har låtit det rinna iväg målmässigt i flera matcher, senast en sjuetta i baken hemma mot Liverpool. Här spikar vi ettan+över!

Molde var länge bättre laget borta mot Djurgården. Nu på hemmaplan tror jag att Diffens spring i Conferensen tar slut och spikar Molde+över mot ett redan slutspelklart bortalag.

Dragen:

Malmö har haft en hemsk säsong sett till förväntningarna. Nu har de en sista chans att får någon slags upprättelse. På hemmaplan är de historiskt starka och mot ett kraftigt överstreckat Royal Union så klipper vi värdet på 1X+under och jobbar en deppig höstmatch i Skåne.

Arsenal leder Premier League och är i princip klara för slutspel i Europa Leauge. Jag tror på rotation här och mot ett högmotiverat PSV så lär det bli tufft. Svenska folket streckar britterna hårt och jag vaskar tvåan helt. Jag tror dock att det bör kunna bli färre mål då Gunners borde vilja hålla ner tempot och streckar 1X+Under.

Wildcardet sätter jag i Frankfurt-Marseille. En jämn match som jag haft svårt att analysera. Vi helgarderar och hoppas på att ett lägre streckat utfall!

⚽ Här hittar ni kvällens andelar

Mvh,
Bengan

Chatta