Big9 Bengt Sonnert

7/3 | Bengans Big 9-Krönika – Europa!

Ingen lycka i helgen med mina system, hade satt en fin multibong om inte Milan reducerat i 95e men det är sånt som händer.

En magisk vecka inleds med Champions på tisdag och på onsdag har ATG uppe en kupong till midweek-rundan. Två CL-matcher, sex Europa Leauge och den avslutas med Djurgården i konferensen. Riktigt jämn och kul runda, det kommer bli väldigt svårlöst och jag gissar att utdelningen blir högre än vanligt. Som vanligt har jag räknat ut oddsen för de olika utfallen, byggt en grundrad och plockat fram spikar och drag.

Vi hoppar direkt in på oddsen och vår fusklapp till när vi bygger systemen:
odds big9 europa

 


Rygga min Grundrad på Big 9 här!

grundrad big 9 europa

💣 Spikarna:

Jag gillar Spurs mot Milan. Trots förstamötet där de inte lyckades skapa alltför mycket har det sett helt ok ut på slutet. Marginaler emot mot Wolves och Sheffield men bägge matcherna borde de vunnit. Där emellan var de klart bättre laget mot Chelsea och jag tror de kommer steppa upp här. Milan gjorde en svag helg och fick stryk borta mot Fiorentina, dock har de övertygat i övrigt sista matcherna. Marknaden tror på under men jag är inte lika säker. När Contes Spurs jagar brukar matcherna öppna upp sig rejält och jag tror både de vinner och målen kommer. Etta+över!

Man United fick åka rutschkana i rivalmötet med Liverpool i helgen. Andra halvleken var tillsammans med första halvleken mot Brentford i höstas bland det värre man sett klubben prestera. Spelschemat har dock varit väldigt tufft och en reaktion var på sin plats. Nu tar de emot Betis och jag tror att de kommer att vinna komfortabelt. Kupongens största favorit såklart, men det är så pass svårt i övrigt så spikar behövs. Betis lyckades få med sig en pinne mot ett trött Real Madrid i helgen men insatsen övertygade inte. Jag tror att ett revanschsuget United kör över och spikar etta+över.

💥Dragen:

Det känns som målgaranti i Bayern-PSG. Ett framåtlutat Munchen mot ett Mbappe-stärkt PSG borde krylla av målchanser. Övern är i skrivande stund undertreckat och spikas av med glädja. Jag tror faktiskt att bortalaget har en bättre chans att vinna än vad oddsen säger och “gubbgarderar”. 1-2+över.

I Polen hittar vi fantastiskt nog ett Djurgården som vann sin grupp. De övertygade något otroligt och jag hoppas att de tagit med sig formen över uppehållet. Det bör bli ett tight förstamöte mot Lech som hade mycket flyt att ta sig till åttondelen. Jag tar bort den överstreckade ettan och går på X2+under.

🃏 Wildcard:

Vårt Wildcard hamnar i mötet mellan Sporting och Arsenal. Svårtippat möte som är det jämnaste oddsmässigt på kupongen. Arsenal har varit totalt allin i titelstriden i PL och det skulle inte förvåna mig om det kom en reaktion här. Dock är de rättmätigt favoriter och jag väljer att använda vår fria helgardering här. Vi hoppas på 3-3 och popcornfotboll i Portugal!

Våra andelsspelen på Big 9 hittar ni som vanligt här