Big9 Bengt Sonnert

Bengans Big 9-Krönika – Jackpottar

En väldigt favoritbetonad kupong senast på Big9 och det blev ingen utdelning på sju rätt. Många såg fram emot en jackpot till helgkupongen och det blev en del besvikelse när det visade sig att den inte fanns där. Hur funkar då jackpottarna på Big9? Det är inte alltid helt klart och för att enkelt se vad som gäller för tillfället så kan man alltid gå in på https://gamblingcabin.se/aktuella-jackpots Men generella regler för jackpottarna är dessa:

Om Jackpottarna

-Jackpot inträffar då ingen har nio rätt eller utdelningen i någon vinstgrupp understiger 15 kr.
-Blir det jackpot på en helgkupong så går adderas pengarna till nästkommande helgkupong.
-Blir det jackpot på en veckokupong så går adderas pengarna till nästkommande veckokupong.
Jackpots 12 nov – 26 dec 2022: Eventuella Jackpots på Big 9 under perioden går till lördag 31 december.

Detta betyder alltså att det inte bli någon jackpot under december fram till den 31a då det kommer bli en jätterunda. Däremot så är det två omgångar kvar på VM-kampanjen där en ensam vinnare får två miljoner kronor.

Veckans Kupong

Återigen VM på kupongen och nu när Championship är tillbaka så ser det riktigt kul ut. Fusklappen för odds till alla utfall ser ut som följande:

odds big9

Jag kör en rad för 216 kronor för mig själv, sen har vi som vanligt andelar som är lite större system.
Här kan ni rygga min grundrad- Färdigskriven och klar

Big9 Grundrad

Spikarna:
Sheffield United är väldigt överstreckade tillsammans med överspelet, men det finns goda chanser till att detta stannar vid 1-0 eller 2-0. The Blades är laget som släppt till minst chanser i hela ligan och på andra sidan har Hudds väldigt svårt att skapa möjligheter. Jag tror hemmalaget håller nollan och spikar etta+under. Middlesbrough är det laget som ligger etta i statistik-ligan. Innan uppehållet började även trepoängarna trilla in och även om Dybbans Luton inte är ett gäng som är chanslösa så tror jag att detta kan bli en trevlig match som slutar med att hemmalaget vinner. Etta+över, 2-1?

Dragen:
I jakten på ensam vinnare vill jag gardera kupongens största favorit, Brasilien. Självklart ska de ha väldigt goda chanser mot ett Kroatien som svajat, men man ska aldrig räkna ut de rödrutiga. Luka Modric är en av de största genom tiderna i större matcher och det blir inte större än detta. Jag helgarderar och hoppas på en pangsmäll. Frankrike är otroligt överstreckade efter att ha lekt sig fram till kvartsfinal. Southgates England spelar inte den mest sevärda fotbollen och jag tror även denna match blir otroligt tight. Värdet ligget på 1X+under och det känns starkt!

Wildcardet:
Wildcardet läggs i matchen mellan Stoke och Cardiff. Bägge dessa lag är oerhört svårförstådda. Vissa matcher man ser så spelas en fotboll där man tror de ska fightas om uppflyttning, ett par dagar senare blir de utspelade av bottenlag. Jag håller Stoke som klara favoriter men det skulle inte förvåna mig om det skräller till här.

Andelar till Big 9 ikväll hittar ni här