Big9 Bengt Sonnert

Bengans Big 9-Krönika – Odds

Riktigt rolig kupong denna vecka på Big9, färre stora favoriter och jag förväntar mig en högre utdelning. Det gäller då såklart att sätta nio rätt såklart och vi kani faktiskt räkna på hur stor chans din rad har att sitta.

Big 9 Utfall

Jag har slagit in alla nio matcher i excel och fått ut oddsen för de sex olika utfallen som går att få i en match. Jag visar enkelt hur vi kan räkna ut vårt odds genom att bygga en enkelrad för Big9. Denna raden har ett högt värde rent matematiskt men jag har även försökt kombinera det med att inte chansa alltför mycket.

Big 9 kupong 1

Oddset blir då (4,69*2,54*1,71*3,59*5,4*4,65*3,80*5,38) 37 500 ggr pengarna på en insats av 0,50 kr, Exemplet är på en enkelrad och oftast spelar man självklart med ett gäng garderingar. Det gör att oddset går ner massor på det totala systemet att sitta men man “tvingas” ta med en del streck med lägre värde eller streck man tror mindre på. Wildcardet är en gratis helgardering som räknas som att vi sätter den matchen 100% av gångerna. Den kommer också att sänka värdet på enkelraden (som egentligen blir 6 olika rader) då vi får med de mest överstreckade utfallen per automatik.

Vi filar på ett hjälpmedel till hemsidan som i framtiden skulle kunna hjälpa er att se odds för utfall och även hur er egna rad har för odds och värde.

Jag fyller på med lite garderingar för helgens kupong och bygger en grundrad nedan.
Vill ni rygga grundraden så kan ni göra det genom att klicka här så kommer ni till en färdig kupong

Grundraden för helgens Big 9
Big 9 kupong 2

⚽ Spikarna:
Liverpool får bli vår bankspik. Även om det har sett skralt ut på slutet så ska detta vara en enkel trea och förhoppningsvis kommer en urladdning innan VM-uppehållet. Saints sparkade precis sin tränare och Lutons succecoach kommer in. Det borde ha mindre betydelse och vi spikar etta+över!

🧨 Dragen:
Gigantens Newcastle är oerhört överstreckade hemma mot Chelsea. Jag tror det blir tightare än hur strecken sitter och när Magpies vägrar släppa in mål på slutet så spelar vi öven undern. X2+under. Spelarna på ATG verkar inte tro alls på West Ham. Det ser knackigt ut men jag tycker att de är ett bättre lag i grunden än rävarna från Leicester. Jag spikar av ettan men har med både över och under. I Italien är Sassuolo inte alls betrodde och jag chansspikar tvåan. Tvåa+ÖverUnder!

🃏 Wildcardet:
Wildcardet får sättas i Spurs – Leeds den här veckan. Richarlison och Kulan tillbaka för Spurs så framåt ser det spännande ut. Dock har Contes vanligtvis stabila försvar börjat släppa in en hel del mål så jag kan se denna matchen bli målrik men jämn. 2-2?

Precis som vanligt så bygger vi några system och vill man vara med och spela med oss, så hittar man andelarna här ➡ Stugans Andelsbolag

Chatta