Big9 Bengt Sonnert

15/3 | Bengans Big 9-Krönika – Returer!

Lördagens Big 9 var svår, egentligen väldigt svår. Jag lyckades sätta ett system och hoppades på fin utdelning. Men ännu en gång visar det att slalombanan är extremt viktig. Raden blev rejält underbetald då radoddset för 9 rätt var hela 287 000 och jag fick ut drygt 30 k inklusive sidopotter. När vissa rader är så underbetalda betyder ju det såklart att andra rader kommer bli väldigt väldigt bra. Vi ska försöka hitta dessa i fortsättningen och klämma dit några fina vinster. Det vi kan konstatera är att X+över som det blev i två matcher drar ner värdet rejält gentemot oddsen.

Spännande returer i Europa, här är oddsen från Excel ⬇️

odds big 9 15 mars

Men Arsenal och Napoli som undantag är det en väldigt jämnstreckad kupong utan stora favoriter. Lutar mot en högre utdelning?


Rygga min Grundrad på Big 9 här!

Big 9 grundrad 15 mars

💣 Spikarna:

Just Napoli blir min bank. Med så öppna matcher i övrigt kommer vi ofta behöva spika av dem för att inte springa iväg med oddset för att sätta “nian”. Jag gillade italienarna i första mötet och även om de har 2-0 att gå på lär de vinna även här. Vi såg Benfica köra över Brugge förra veckan i en liknande returmöte och jag är otroligt imponerad av Napoli. Högt självförtroende och mot ett haltande Eintracht så bör de bara vinna. När bortalaget måste öppna upp sig så kommer det bli ytor för Napolis fantastiska offensiv. Etta+över.

Chansspiken blir Djurgården+över. Lech var klart bättre laget i första mötet men jag tror detta blir en hela annan match. Hemma på konstgräset på Tele2 kommer de kunna styra spelet på ett annat sätt än borta och jag tror detta kan bli spännande. Mål måste göras såklart så det korrelerar bra med ettan. Jag spikar av etta+över, öppnar fönstret och lyssnar på jublet från arenan några kilometer bort.

💥 Dragen:

Fenerbahce har bra chans mot Sevilla. Jag blev övertygad av Neves när vi pratade om matchen inför veckan och tycker både oddset, men framför allt streckprocenten lockar. Spanjorerna fick med sig en vinst med 2-0 i första mötet men turkarna vann statistiken klart. Nu på hemmaplan i Istanbul får de hjälp av en kokande arena och detta känns som ett väldigt fint drag. Jag vill dock ha med både över och under då 1-0 eller 2-0 känns troligt.

Juventus vann första mötet med 1-0, nu lär de försöka bevaka ledningen så mycket som möjligt. Den gamla damen är streckad till hela 60% men står i 2,40 på oddset. Det kommer att jobbas bort och jag streckar från vänster. Även om under är relativt högt streckat så känns det troligt att matchen slutar med kryss så jag spelar enbart 1x+under.

🃏 Wildcard:

Wildcardet sätts i Betis-Man United. Spanjornerna ligger under med hela tre bollar så det lär bli svårt att gå vidare. Men det känns som denna matchen kan sluta lite hursomhelst och med ett vilt jagande hemmalag så skulle det inte förvåna mig om det blir mål. Ett bra alternativ är att sätta det i RM-Pool också som är otroligt jämnt streckad och svårbedömd efter utskåpningen på Anfield.

Våra andelsspelen på Big 9 hittar ni som vanligt här

Vi ses på Lördagens stream där vi lägger första halvtimmen på att snacka om de senaste oddsrörelserna och streckprocenten på Big 9. Samtidigt bygger vi ett On-Streamsystem som alla kan vara med på.