Betting-Patrik andelsläggare 2021

Betting-Patrik | Ny andelsläggare

Hej stugan!

Jag heter Patrik (Betting-Patrik) och är 34 år och kommer från Åre. Jag har fått en liten chans att göra andelar för stugan. Det är en stor ära att få chansen från denna underbara sida som jag alltid följer när jag har tid. Jag har sysslat med betting under många år, samt hängt på många olika betting-forum. Något som jag gör än idag.

Jag brinner verkligen för sport och betting. Jag älskar att analysera stryktipset, leta streckvärden och bygga system. Jag går under namnet Betting-Patrik på twitter. Jag har tidigare skrivit krönikor om Stryktipset/Europatipset för en rad olika sajter. Jag gjorde andelar långt innan Svenska spel lanserade Spela Tillsammans. Så när man får chansen att göra ett lite större system för stugan, ja då tackar man inte nej. Det har kliat i fingrarna ett tag och jag ser fram emot att sätta igång.

Fotbollstokig

Jag konsumerar all fotboll jag kommer över och engelsk fotboll i synnerhet. Brukar säga till mina vänner och arbetskollegor skämtsamt att jag inte har något liv förutom mitt brinnande intresse för betting och fotboll. Stryktipset kom jag in i vid 13-14 års ålder när pappa la rader på Stryktipset och sedan dess har man varit såld. Mitt 64-raders är ett standardsystem jag lämnar in varje lördag och lite större system vid vissa omgångar helst när det är Jackpot.

Hur kommer jag att gå tillväga?

Jag kommer sätta mig med kupongen på torsdagskvällar och börja pensla. Sen fortsätta på fredagen för att sedan vänta in med inlämningen till elvor kommer ut och vänta in sista streck/oddsrörelserna i matcherna. Mitt system kommer kosta 2592-kr på 50-andelar med ett andels pris på 52-kronor. Jag vill ha andelspriser där alla har råd att vara med.

Jag kommer även vid tid att skriva lite om varje omgång. Typ bästa spikarna, chansningen och streckvärda tecken. Kommer då skriva det i min radskiss i bolaget. En radskiss kommer ofta komma men såklart är den inte slutgiltig. Kommer att lämna in även om inte alla andelar säljs slut, så ni vet. Med en billigare peng och mindre system då. Säljs det alldeles för få så blir det ingen inlämning. Men ni som köper en andel ska veta jag lagt ner stor omsorg vid varje kupong jag lämnar in.

Vi får väl se om det köps några andelar till min premiär här på Sveriges bästa stuga. Men hur som helst ska detta bli så kul att äntligen få testa på göra ett stort system igen. 

Här kan ni köpa in er till lördagens Stryktips.


Väl mött!
Betting-Patrik


Här kommer andelarna i fortsättningen:
https://gamblingcabin.se/andelar-spela-tillsammans/

Chatta