Perrymejsens Blogg

BINGO – WPT Main event

Bingobrickans rad fyra är fylld – Nu Slaktar vi WPT!

“Slå ut en stugangubbe”, “FT: BB215”, “Vinn NLH”, “Slå ut två bossar i samma turre” och nu till sist “Weekly Major FT”. Detta betyder att vi fyllt rad nummer 4 och bingo nummer 2 på brickan. Weekly Major FT kom i senaste streamen när vi slutade tvåa i “Saturday KO 215” för 3700$. Det var ett ganska konstigt satt namn på den bingobrickan. Borde hetat “Daily Major FT”. MEN DET SKITER VI I NU. För nu ska vi ju som förra gången lotta ut prollar till en fin turre.
Och vad går det för fin turre här näst då?

WPT ONLINE MAIN(T) EVENT. En 3200$ turre med 3M$ Guaranteed. Den inleds med dag 1A på söndag och den kommer jag spela och streama på twitch ihop med massa annat gött. Ni som följer stugan kommer då ha chansen att vinna % i denna turre. Håll utkik i facebooktråden och kolla på söndagsstreamen för chansen att delta i utlottningarna.
Precis som förra veckan så blir söndagsstreamen en direkt förlängning från “Spellördag” som är flyttad till söndag denna vecka pga stryktipsflytten. Så uppskattar ni både stryktips och poker på stream så är denna söndag ett måste.

 

Pokern det senaste har gått ganska bra. Varit djupt i varenda turre men inte fått avsluta jobbet. Började med lördagsstreamen förra veckan då vi som sagt blev 2a i Saturday KO. Vi slutade även 5a i en 109 hyper för 750. Men mest spännande var det i en 109$ bounty där vi slutade på 17e plats av drygt 1700 spelare, där fick vinnaren 27k. Vi fick nöja oss med 1400$.

Söndagens Resultat:
Söndagen var liknande. Jag slutade top13 i 5 turrar. Det händer inte ofta en söndag.
13: Hotter 215
8: 109 Hyper (FTbubbla)
7: 100€ på Ipoker för 2000€ (1366 spleare)
4: WPT 530 Big game för 18750$
3: WPT 215 Turbo bounty för 3900$

Fina runs, men tråkiga avslut. WPT 530n var ju superfin och jag ledde ganska stort med 4 kvar. 18bb, 18bb, 37bb och jag 58bb. De mindre stackarna foldar. Jag säger 3.7bb i Small blind. 37bb stacken stoppar in rakt av och jag har AQo. Bara blunda och syna av och hoppas på att vi inte får se AK. AA/KK/QQ kommer han aldrig gå all in rakt av med. AK känns ganska rimligt men det är en konstig spot då man inte förväntar sig att motståndaren ska gå allin för så många big blinds i position.
Som sagt jag blundar synar av och får tyvärr se AKs. Svårt att se att han spelar den handen optimalt. Är någon av de andra spelarna väldigt shortstackade då tror jag det är rätt. Men här borde han bli mer girig och bara 3betta tycker/gissar jag. Efter det stoppade jag in 55 mot en knappöppning och sprang rakt in i QQ och sagan var över.


WPT-turren jag blev 3a i hade vi alla jämna stackar i när jag fick in AQ v A3dd på Q942dd för att vara storfavorit att vinna turren men fick tyvärr inte det utfallet vi ville ha. Gick till en annan svensk som någon form av tröst iallafall.
Ipoker-turren ledde jag, men med under 35bb. Fick in AKs v AA mot killen som låg tvåa. Lite antiklimaktiska avslut på turrarna men det var en väldigt rolig 12timmars grind med superfint fokus genom hela sessionen. Det är sällan man så känner efteråt, att man inte hade någon dipp under ett så långt pass.
Blir lättare när man har någon form av deeprun hela tiden I guess.

Spelade även tisdagen och hittade ett par finalbord. Tyvärr fick jag lämna på 7e plats i BB530 efter KK < AKo för att ligga tvåa. Hittade även ett hyper finalbord men fort ut där med tyvärr.

Jag tycker att vi gör så på söndag att vi behåller det fina springet i början/mitten av turrarna, men behåller rushen även i slutskedet. Det känns om en vass strategi faktiskt.

Nu ska jag ta helg och ladda inför streamen. Blir att chilla med familjen, jobba lite europatips, kolla golf, spela golf (om vädret tillåter) och bara ha det allmänt gött. Kan rekommendera ryggning på mina helgplaner faktiskt…

Stryktips och Stream
PS. För den som vill vara med att sweata lite Stryktips på söndag ihop med pokerstreamen så har jag lite andelar ute på hemsidan. Jag är långt ifrån den mest fotbollskunniga i stugan men har ofta en del ideer och gör vad jag kan med den info jag har. Räkna inte med att gå plus på systemen utan köp bara om du tror på det och vill vara med och sweata ihop med min oslagbara tur.
Jag köper alltid max andelar i mina egna system.

Trevlig helg =)
// Perrymejsen

Chatta