Lucas Burns ensam vinnare Europatipset

Burres Bonanza ensam vinnare på Europatipset!

Så stod han där med en match kvar att spela av Europatipset, helgarderad och klar, som ensam vinnare på samtliga tecken! Det räckte liksom inte med att vara ensam utan Burre tog det ett steg längre i helgen när han satte tretton rätt för 1,666,419kr och ensam vinnare på europatipset på sitt 3888-system. Vi fångade honom dagen efter för en liten snackis om raden som gav miljonvinst och lite om vad som väntar i sommar. Trevlig läsning!

Grattis till storvinsten! Mycket imponerande. Detta tar dig upp på årsbästa i Stugans Europatipsrace och det är till och med den näst största vinsten av någon annan spelare på Europatipset de senaste fyra åren. Hur känns det? 
Tusen tack för gratulationerna! Bara att få 13 rätt har suttit rätt långt inne för mina system. Många sena mål som gått emot, stolpe ut och 50/50 val som gått åt fel håll. Att detta resultat drar upp mig till årsbästa är galet. Men att detta är näst största vinsten på fyra år är helt beyond belief.

Har jobbat hårt och verkligen försökt lära mig mycket av er i stugan, som har så mycket erfarenhet och kloka råd. Samtidigt som jag försöker hitta egna strategier och sätt att bygga rader. Men framför allt känns det bara otroligt kul och jag är oerhört tacksam för att jag har fått chansen från första början att ta del och vara med i ett så trevligt och starkt Community!

Raden landade in på 1,666,419kr. Vad är du mest nöjd med när du analyserar kupongen?
På vissa kuponger sitter man och sliter sig i håret. Det är tufft att hitta en välbalanserad rad där man vill sätta 13 men ändå få en schysst utdelning. Det har nog varit det svåraste i det hela och varje kupong har kommit med en eller flera lärdomar. Med denna kupong kändes det som allt var ganska klart. Det gick som på vatten som giganten skulle säga. Många favoriter som var uppmålade och det kändes som att det fanns fina skrällchanser. Samtidigt kändes spikarna klara men ändå fanns det lite värde att hämta.

Lilleström till exempel som varit urstarka hela säsongen, speciellt på hemmaplan, var enligt mig inte alls lika högt streckade som de borde varit. Sen ska jag också vara ödmjuk och säga att vi hade lite tur att skrällarna satt och sena mål gick vår väg – vanligtvis är det ju tvärtom. Slutligen så sitter jag alltid och surrar in radbygget med en bra polare, Andreas Persson, som hjälper mig att bolla idéer och få perspektiv på saker och ting. Utan honom skulle vi inte byggt ett så fint system.

Vissa drar sig undan, medan andra tycker det är en kul uppgift med dessa ”Sommarkuponger” utan de stora ligorna. Hur ställer du dig till dessa?
Jag hade tänkt ta ett litet uppehåll men efter att jag insåg vilket värde som faktiskt fanns på kupongerna var det svårt att hålla sig. Det är många matcher där det finns skrällchanser eftersom dessa mindre ligor ofta är jämnare än i PL och de absolut största ligorna i Europa.

Samtidigt är det riktigt kul att nörda ned sig i alternativa ligor – allt blir vad man gör det till och detta är framförallt en grymt rolig hobby att ha. Jobba värde och ha kul samtidigt är den bästa kombinationen! Jag kommer givetvis fortsätta att jobba in sommarkupongerna och slipa på formen inför hösten!

Hur ser sommaren ut, något festligt inplanerat?
Just nu jobbar jag på en restaurang i Karlstad som heter Ankdammen – Kom förbi om ni är i krokarna! Min polare Andreas som hjälpte till att surra in raden kommer och hälsar på för att fira om någon vecka också! Jobbar där juni ut och sen har jag tänkt dra ut och resa i juli innan det bär av för flytt och nytt jobb i Stockholm i Augusti. Vinstpengarna välkomnas minst sagt inför resan! Men äran att lyckas med detta är en helt oslagbar känsla!

Och sist men inte minst, hur länge har du hängt i stugan och vilka spelformer kör du mest i andelsform?
Jag har hängt i stugan sen september förra året ungefär! Jag har oftast kört en 78kr/andel system då den inte är för dyr men ändå finns mycket att jobba med. Sen under lite jackpotrundor eller rundor med fint värde har jag slängt upp en 175kr/andel för att få med lite fler tecken. Men det har inte alltid varit lätt att sälja slut och då har jag försökt att fokusera på 78an framförallt.

I framtiden kommer jag nog fortsätta med det men om efterfrågan för lite andra system dyker upp är jag öppen för att göra lite vad som helst! Sist men inte minst vill jag tacka er i Stugan för chansen att vara med och bygga andelsspel – Det har varit en ovärderlig hobby och har njutit varenda sekund samtidigt som jag lärt mig sjukt mycket! Vill också tacka alla andelsköpare som har haft förtroende och köpt andelar i vått och torrt, utan er hade detta inte kunnat vara en verklighet!

Vi tackar Lucas ”Burre” Burns för att han tog sig tid och önskar honom fortsatt lycka till framöver och en trevlig sommar i soliga Karlstad!

Mäktigt med Ensam vinnare på Europatipset – Burres andelar hittar ni här på andelssidan.