Coolbet Open 23-29/5

Möt Stugan i Coolbet Open!

Coolbet Open gör comeback och den 23 till 29:e maj rullar eventet i Tallin. Som vanligt är det fina hotellet Hilton Tallin Park som arrangemanget spelas på. Veckan bjuder på ett flertal olika turneringar i varierande nivåer. Main event som är en €550-turnering med två startdagar.

Två paket gick ut till communityn i söndags. Turneringen bjöd på ett smarrigt övervärde på nästan 1k euro. Coolbet gillar stugan och bjuder på ytterligare en satellit till Coolbet Open i Tallin som går av stapeln i slutet på maj. Även denna gång är två paket värda €1300 styck! Så när EU-tipset är inlämnat slår vi oss ner vid pokerborden på Coolbet! Som vanligt streamas det hela på vår twitchkanal www.twitch.tv/thegamblingcabin .

Turneringsinformation:

Buy in: €20 Re-entry
Starttid: Torsdag 5 maj, 19:30 (Streamen från 16:30 EU-tipset, poker från cirka 19:00)
Latereg: Till och med level 12 (cirka 21:05)
Garanti: 2 stycken €1300 euros paket

Paketen inkluderar inköpet till main event €550, dubbelrum på Hilton 5 nätter och 2000kr reseersättning. Förutom det kommer en av main events första dagar erbjudas paddelspel med Bengan, gemensam middag och om schemat passar även kika hockey-vm.

Har du inget konto hos Coolbet så löser du det HÄR & får dessutom en sportbonus på 500kr!

Onsdag 25 maj: Main Event Dag 1A
Torsdag 26 maj: Main Event Dag 1B
Fredag 27 maj: Main Event Dag 2
Lördag 28 maj: Main Event Finaldag

Turneringsschema för övriga dagar, kolla Coolbet Opens hemsida.

iPoker Festival
Förutom vår egen satellit kommer vi spela iPoker Festival på stream. iPokers turneringsserie rullar samtidigt med flertalet fina turneringar med smarriga garanterade prispotter. Spänn fast säkerhetsbältet så kör vi en klassisk turneringssöndag!

Schemat för iPoker Festival hittar du här!

Vi ses på Streamen och vid pokerborden!

Chatta