Perrymejsens Blogg

Daddymejsen

Long time no see!
Mycket har hänt sen sist. Pappaledigheten var tydligen bara från stream och blogg då jag hunnit med en del pokerpass de senaste två veckorna. Med viss framgång.
Höjdpunkten får definitivt sägas vara Vinsten i SvS Player of the Year turnering. Mycket skoj frirulleturre för de som presterat i SvS-Majorsen (Lillördag, Fredagsfajten och Steken) från året innan. 98 gubbar till start med 10 cashande och en mincash på 10k SEK. Jag hade bytt en mysprolle med mina goda vänner ”Shitvapin” och ”Kley”.
När finalbordet nåddes så var alla tre kvar. Ihop med ett gäng andra SvSlegender som ex Råbään och inochveva stod jag inför en spännande utmaning. Jag tror jag låg 2a eller 3a inför FT och väl där rullade det på fint. Jag minns inte många händer mer än när jag slog ut Skagge (shitvapin) på 5e plats. Han låg 3a och lastade 15bb i SB med A7o och jag synade med 6-6. Den flippen har jag inte torskat på SvS sen 2016. Sen gick det på rulle fram tills HU som blev en tuff batalj med ”Italien”. Det hela slutade med ännu en flipvinst efter en lång match. GG WP UL Italien som man säger. 120 kakor in på kontot, tackar man inte nej till!

SvS behandlade mig även väl när jag gjorde comeback i Home Gamet i onsdags. Inte i HG men jag fick vinna finfina After Worken. 6500kr, Kaching!

Pokern i övrigt då? Jodå, vi har bockat av hela 5 rutor sen senast! Bland annat så plockade vi hem Magnificent 77 för 3553$ senaste streamen.
En sak som gör den vinsten lite extra speciell är att det var sista turneringen för mig i livet innan FG. FG benämns ofta som BF (barnafödsel). Men den mer korrekta termen är såklart FG (frihetsgulen).

Hemmafronten med kidden då? Visst är det en omställning när man har en person att ta hand om i huset som bara äter, bajsar och sover. Sen har vi sonen också, han är inte mycket bättre han.

Skämt åsido och om man ska vara lite seriös så är det väldigt blandat känslomässigt. Nog är det tufft att ta hand om en bebis. Sömnen tar stryk, fritiden kompenseras och han kräver ständigt uppmärksamhet vid vaken tid. Men den kärleken man får till sitt barn är väldigt stor. Och den stegras för varje dag. Nu ska man bara klara av att sätta lite rutiner så man orkar med att jobba också. Får se om Isak tycker det är en lika bra idee med rutiner…

Resultat och deepruns:

1a: Player of the Year, 120000kr
1a: Magnificent 77, 3553$
1a: After Work, 6500kr
3a: Ultrasonic 109 PKO, 1450$
6a: NLO Supersonic 215, 1115$
8a: BB530, 3500$
8a: Fat Sunday 215, 1532$
13e: Sunday Warmup 215$, 1532$Chatta