Djurgården-Oskarshamn

SPELTIPS

Speltid: 15,15 Lördag
Odds: 1.81
Spelbolag: LeoVegas

Imponerande resultat på hemmaplan från Djurgårdens sida. Hela 13 raka segrar är de uppe i nu efter 3-2 vinsten mot Brynäs. Otroligt att man kan prestera så bra hemma och sedan bli ett helt annat lag på bortaplan. Jag tror vi får sätta Bengan på uppgiften att lösa det här mysteriet. I Matchen mot Oskarshamn får de med stor sannolikhet klara sig utan Olle Alsing, Alexander Holtz, Mattias Guter och Patrik Berglund. Den sistnämnde som klev av mot just Brynäs. Oket däremot har haft svårt att vinna matcher. De har alltså inte vunnit på tio raka matcher. Jag tycker dock att de spelmässigt har förtjänat ett antal fler poäng under dessa matcher än vad de faktiskt har fått med sig. Kanske de här två pinnarna de fick med sig mot Luleå och Färjestad kan gjuta lite mod i truppen.

Här tycker jag oddsen har skenat iväg ordentligt. Det är alltså +2,5 lina i den här matchen. Hur sjukt är inte det. Så mitt spel här blir Oskarshamn +2,5 till 1.81.

Speltips: Oskarshamn +2,5 till 1.81

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta