Fotboll-speltips

Fantasy Premier League med 500,000kr garanterat!

På Lördag den 4 december klockan 16:00 är det Premier League igen och Bethard fortsätter att smaska på med 500,000kr i deras fina veckoturnering.

Den 15 november släppte regeringen på restriktionerna kring spel, vilket nu innebär att Bethard nu har en trevlig sportsbetting bonus på 100% upp till 1000kr som ni kan hämta här och boosta er bankrulle.

Fantasy Premier League 500,000kr GTD

Fantasy PL 4 december
Det finns tre olika alternativ om man vill testa på Bethards Fantasy till helgens premier league. Det finns som ni ser i bilden ovan tre inköpsnivåer och likaså garantier. Main har ett inköp på 150kr och en garanti på över en halv miljon kronor. Man har en budget på 108 Miljoner som man ska fördela på 11 spelare. Den dyraste spelare just nu är Mohammed Salah som kostar 14.5 Miljoner i bortamatchen mot Wolves, medan de billigare alternativen finns i Evertons laguppställning mot Arsenal till exempel.

Veckans Drag:
Brighton Defensiv Billiga backar mellan 6.6M och 7.1M. Ska ha en okej chans att kriga till sig en nolla, med potential att skapa någonting framåt. Under 2.5 Mål står i 1.74, så matchen förväntas bli målsnål.

Veckans Bank:
Tottenham Såg fina ut mot Brentford senast och nu möter man seriens sämsta lag på hemmaplan. Säker nolla och goda chanser att göra 3 mål framåt. Son, Kane och kanske Höjbjerg (som alltid spelar 90 minuter och får bonus för hållen nolla som mf) Över 1.5 mål för Spurs står i dryga 1,50.

Vad händer om min spelare ej startar?
Skulle inte din spelare starta, så byts det billigare alternativet in (ex: Har du valt Salah och han är skadad, så får du in Mané)

Hur länge spelas turneringen?
Turneringen startar klockan 16:00 på lördag och spelas fram till söndagen där den avslutas med matchen mellan Everton-Arsenal klockan 21:00.

Hur räknas poängen i Fantasy premier league?
Fantasy poängräkning
Har ni frågor om hur fantasy premier league fungerar, så kan ni gå med i vår Discord och ställa frågor:
Till Discord

Hämta din bonus och boosta din fantasyrulle: Gamblingcabins bonus på 100% upp till 1000kr
Chatta