Finnjävelns Miljonjakt Vinst

Finnjävlens miljonjakt!


Finnjäveln vill peta ner Neves och Skoglund från tronen!

Han dök upp som spelläggare på Gambling Cabin för första gången i helgen.
Och satte GS75 direkt.
– Nu ska jag peta ner Neves och Skoglund från tronen med storvinsterna också, säger stugans egen Finnjävel.

Finnjävelns V86

Han beskriver sitt intåg på Gambling Cabin närmast som en finnkamp.
– Finnar har ju vunnit allt som går att vinna i svensk travsport. Nu ska jag visa att vi kan vinna bland spelarna också, säger han.

Men bakom det där kaxiga leendet finns ändå en seriös spelare. Han började spela på trav på allvar för drygt två år sedan – och har det senaste året skördat stora framgångar hemma i soffan.

Men till en början gick allt åt skogen.

– Jag slog i förlusttaket på ATG en månad. Det har aldrig hänt förut. Jag hade förlorat betydligt mer än jag räknat med så jag var tvungen att välja: Antingen lär jag mig det här eller så får jag sluta.

Finnjäveln bestämde sig för att plugga på. Han började spela oftare men med lägre insatser. Han läste allt som fanns att läsa om svensk travsport och såg allt som visades.

Långsamt började det gå bättre. Och förra året började vinsterna komma. Med ett par sexsiffriga och flera femsiffriga vinster spelade han in hela förlusten från året innan och slutade dessutom året ett antal månadslöner på plus.
– För mig kom vändningen när jag blev bättre på att analysera hästarnas dagsform. När jag slutade stirra mig blind på statistiken och gick mera på hur hästen ser ut för dagen, säger han.

När han ska spela en V86:a, vilket han gör nu på onsdag, så avsätter han helst hela dagen på att sätta sig in i loppen. Även om han pluggar på även dagarna innan så bestämmer han sig aldrig för hur kupongen ska se ut förrän sista halvtimmen. Han letar efter hästarna som överraskar positivt i uppvärmningen. Eller där stallet låter oväntat uppåt.
– Jag är en sucker för snackhästarna vars odds störtdyker sista timmen. Jag spikar gärna en 15-procentare när hästen ser bra ut och stallet låter positiva.
Han fortsätter:
– Känslan är att många låser sig vid att Goop eller någon annan låter uppåt när han pratar om hästen på fredagen… trots att läget kan vara ett helt annat när de väl är på plats och det är dags att köra.

När vi ber Finnjäveln förklara hur han lägger upp sina kuponger blir svaret ”spikar och helgarderingar”. Hans största vinst hittills kom på en kupong där han hade tre spikar och målade på i resten. Och han lämnar sällan in en kupong utan minst en helgardering – gärna två.
– På de stora system jag kan göra här i stugan så behövs det kanske aldrig tre spikar. Men det är ändå oftast där nyckeln finns. Att våga ta ställning i tillräckligt många lopp för att kunna få med idiotskrällarna som ingen tänkt på i resten.

Men om förra året slutade några månadslöner på plus. Hur ska det då sluta i år?
– Nu är jag lite som Selänne när han gjorde sin Rookie-säsong i NHL. Jag ska, som Selänne, sätta det där rookierekordet som Neves får fortsätta jaga ännu om 30 år, säger Finnjäveln och skrattar.

Finnjävelns andelar hittar ni på andelssidan eller på spel & Lekkkontoret

Finnjäveln har öppnat upp andelslagen för kvällens V86 gå med här! Det är jackpot på V64, 5 miljoner! Finnjäveln har öppnat ett andelslag för 99kr som du hittar här

Chatta