Esport speltips bild

G2 Esports – TyLoo

SPELTIPS

Speltid: 04:00 Onsdag
Odds: 1,85
Spelbolag: Coolbet

Spela på G2 -4,5 (Map1 & 2)

CSGO Asia Championship 2019 drar igång under onsdagsmorgonen där 8 stycken lag kommer att tävla om 500.000$.

Tyloo som länge var det lag som stack ut i Asien och nästan alltid kvalade sig vidare till internationella turneringar har under senaste tiden fått stöta på lite motstånd. Man har sett bra ut under senaste tiden men man möter även väldigt mycket skitlag så statsen blir automatiskt lite boostade. Det finns det en ganska lång och stark historik med läggmatcher från lagets sida och jag tror inte att det varit ett enda event detta år där vi inte fått se en riggad match ifrån tyloo. Även matcherna där laget inte riggat så har det varit svaga ingripande ska tilläggas.

Nu har TyLoo chansen på ”hemmaplan” att bevisa CSGO communityn att det finns något bra kvar i laget. Kan man fortsätta att visa upp det spel som Asiatiska lagen får spela mot så kan det faktiskt bli rätt kul att följa laget.

G2 gjorde för ett litet tag sedan ändring i sin lineup då man gick ifrån en full femma av fransmän till att bli internationella och ta in två Serber i form av hunter och nexa. Det syns att det blivit en nytänning hos samtliga spelare och såhär inför turnering så tycker jag att G2 har bra chanser att gå långt och kanske till och med hela vägen till en seger.

G2 är fortfarande ett ungt lag tillsammans men det ser bättre ut än vad man förväntat sig såhär tidigt och även ifall Tyloo sett bra ut hemma i Asien så är det stor skillnad på nivån i detta motstånd än vad man är vana med.

Européerna är stora favoriter med all rätt och när 2-0 oddset sjönk men hcp spelen för kartorna står kvar så blev det ganska enkelt val för mig vad som spelas här. Jag har valt att spela G2 -4.5 map 1 & map 2 till oddset 1.85 hos Coolbet (Måste vinna med 16-11 eller större)

/Emil

Tänk på att spel ska vara roligt, räkna aldrig med att vinna pengar på spel. För dig över 18 år Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Chatta