Fotboll-speltips

Gamblingcabins EM Fantasyliga

Dags att lägga Premier League bakom oss och rikta blickarna mot EM. Fantasyliga, fina övervärden och 50 kronor bonus utan insättningskrav!

Den 11 Juni 21:00 sparkar EM igång med matchen Turkiet-Italien. Innan dess gäller det att ha satt ihop sin line-up i denna upplaga av EM Fantasy. Alla deltagare får 105 Miljoner i budget. Med den budgeten så ska du fylla ditt lag med en startelva, samt 4 avbytare. Alltså 15 spelare totalt. Den dyraste spelaren i spelet är Harry Kane på 13,5 miljoner, medan de billigaste pjäserna ligger kring 4 miljoner. Vi kommer att gå igenom de viktigaste reglerna längre ned i artikeln, samt köra en twitchsändning tisdag kväll den 8 Juni klockan 19:00 med Timman och Samuel vid spakarna. Men först så ska vi visa vad det finns för trevliga ligor att gå med i.Gamblingcabins EM-Liga

Vår egna fantasyliga kostar 50 kronor att delta i och har en garanterade prispott på hela 10 000:-. Det är max 3 lag per person som gäller, vilket betyder att det troligtvis kommer bli fint övervärde för vår Community. Lösenordet är em20istugan. Vi kommer dessutom köra en genomgång på twitch på tisdagkväll, där vi gemensamt bygger en bra strategi för den här typen av tävling. Mer information om exakt sändningstid så kommer i facebookgruppen och på hemsidan. Passande nog så kan man nu50 kronor vid registrering, helt utan insättning. Mer om den bonusen längst ned i artikeln.


Euro 2020 – 10 Miljoner Garanterat

Sen har vi den stora stora EM turneringen med hela 10 miljoner kronor i garanterad prispott. Detta kommer bli en ruskigt smarrig turnering med cirka 2 miljoner kronor i förstapris. Inköpet i den här turneringen är 200 kronor och det går att göra flera lag om man vill.


Regler

Omgångar:
Spelet består av 7 omgångar. (3 gruppspelesrundor, 8-del, kvartsfinaler, semifinaler & final)
Mellan dessa omgångar kan du utföra byten & möblera om i din line-up hur du vill. Dock har du endast ett byte per omgång om du vill plocka in en ny spelare, förutom de på bänken.
Omgång 1: 11-15 Juni (Gruppspel)
Omgång 2: 16-19 Juni (Gruppspel)
Omgång 3: 20-23 Juni (Gruppspel)
Omgång 4: 26-28 Juni (Åttondel)
Omgång 5: 2-3 Juli (Kvartsfinal)
Omgång 6: 6-7 Juli (Semifinal)
Omgång 7: 11 Juli (Final)

Late Registration i EM Fantasyn:
Missar du första omgången, så går det fortfarande registrera sig in i andra omgången. Du får då börja med genomsnittspoängen för de som spelade den första rundan. Så håll utkik för det finns stor chans att det blir övervärde i den stora turneringen samt vår egen 10 000 kroners turnering i stugan.

Wildcard:
När som helst under turneringens gång kan du använda ditt wildcard. Det betyder att du får helt fria byten och kan i princip byta ut hela ditt lag inför en stundande kvartsfinal eller dylikt.

Max 3 spelare per lag:
Det är en ganska viktig detalj. Du kan alltså bara ha tre spelare per lag. Så det går inte att stoppa in hela Sveriges startelva om man nu hade velat det.

Max antal spelare ändras i slutspelet:
Kvartsfinal: 4
Semifinal: 7
Final: 7

Kapten:
Ni som är bekanta med fantasyspel vet om detta, men för er andra, så ger den spelare som ni väljer som kapten dubbla poäng. Man väljer dessutom en vice-kapten ifall att kaptenen inte skulle komma till start, så tar den spelaren över kaptensrollen.

Poängräkning:
Nedan har ni Bethards poängräkning för EM Fantasyn.

Bethard Bonus vid registrering – Få 50kr utan insättning!

Registerar du dig via stugans länk, så får du 50kr krediterat till ditt konto helt utan insättning. För fullständiga regler kring omsättningskrav och dylikt så kollar du regler och vilkor. Perfekt då vår turnering kostar 50 kronor.

Här Registrerar du dig för vår EM Fantasy: Registrera dig nu!

Lycka till med era fantasylag i Årets EM Fantasy & glöm inte att man spelar fotboll i 90 minuter och till sist så vinner Tyskland!